To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.csOpen lugnet.loc.cs in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Czechoslovakia / 10
  Mindstorms a LEGOvy hry
 
U nas jedna banka nepresla cez Y2K a vsade uvadzali miesto 3.1.2000 datum 3.1.3900. ;))) Neviem preco prave 3900, ale nevadi... nejako v tom nevidim logiku, ale bolo to tak. Videl som to aj na ich stranke. ;)) Aj na uctoch to tak vraj uvadzali... ;) (...) (24 years ago, 12-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: Mindstorms a LEGOvy hry
 
(...) Hehe! Nejhorsi je kdyz nejaky program pocita financni castku podle data. Ztratili lidi kvuli tomu penize? Tady byli dokonce nejaci lidi ktery dali do novin inzeraty ze "podrzi vase penize jako banka pres Y2K". Nejaci lidi se na to nachytali a (...) (24 years ago, 13-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: Mindstorms a LEGOvy hry
 
(...) ;))))) Tak to je dobra naivita ! Takto dat niekomu peniaze... hehe... To nechapem. ;))) Jak moze byt niekto tak naivny ?? Ale ten chlapik sa musel dobre nabalit teda... len neviem, ci by som mal z toho dobry pocit... (...) Ano. Moja byvala (...) (24 years ago, 19-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: Mindstorms a LEGOvy hry
 
(...) na (...) dobre (...) Nekteri lidi tu jsou proste idioti. Hlavne ti domorodci. Moc z nich se na vysokou nedostane a skoro vsichni skonci po stredni skole (stredni je tu povinna pro kazdyho). Zatimco my mame bohatou historii tak oni jsou (...) (24 years ago, 24-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: Mindstorms a LEGOvy hry
 
(...) hehehe... lidojedi. ;)))))) To skoro ako na Papuy - Novej Guinei ;))) Ale faktom je, ze vlastne historia celych USA je nic oproti historii Europy. No napriek tomu je USA statom cislo 1 na svete. (...) schrankou. (...) Vies, ze ani nie ! ;))) (...) (24 years ago, 31-Jan-00, to lugnet.loc.cs)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR