To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 864
    Titanic sjunker!! —Anders Isaksson
   Jag har just laddat upp min senaste rendering av ett sjunkande skepp till BrickShelf. (URL) är byggd av Dirk Buytaert med BlockCAD, sedan har jag gjort bilden med POVRay. (Gamla Regina Maersk ligger också med i mappen) -- Anders Isaksson, Sweden (...) (24 years ago, 15-Feb-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Titanic sjunker!! —Martin Eriksson
     Den va snygg. Hur går det med Space Shuttlen då?? Fått nån tid över ännu till att sätta ihop mästerverket? /Martin "Anders Isaksson" <isaksson.etuna@REMO...tninet.se> wrote in message news:G8snJD.MsI@lugnet.com... (...) bilden (...) (24 years ago, 15-Feb-01, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Titanic sjunker!! —Anders Isaksson
     "Martin Eriksson" <maeron@telia.com> skrev i meddelandet news:G8t74o.DwD@lugnet.com... (...) Tackar! (...) Jo, tyvärr har jag fått tid!? Jag har varit hemma med sjukt barn till och från under de senaste två veckorna, så rymdfärjan står nu (...) (24 years ago, 15-Feb-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Titanic sjunker!! —Tore Eriksson
     ...bara nu inte Titanics rederi - vilket det nu kan vara, och om det ännu existerar - skickar sina advokater på Dig också...! Vad jag tycker om skapelsen? Tja, jag har den som Windows-bakgrund, och det är inte allom förunnat att pryda min skärm... (...) (24 years ago, 15-Feb-01, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Titanic sjunker!! —Anders Isaksson
     (...) Skillnaden mot R.M. är väl att Titanic _faktiskt_ sjönk :-)) (...) Tack! Notera väl, att det _inte_ är jag som har byggt båten (utan Dirk Buytaert), jag har bara använt den i min rendering. Dock blev några bitar fel i överföringen BC --> (...) (24 years ago, 16-Feb-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Titanic sjunker!! —Tobbe Arnesson
   (...) Jag skulle vilja se en med lite skum mellan skeppet och vattnet, jag tror att det skummar en del när ett skepp sjunker :) *funderar på att börja rendrera men minns att jag knappt har tid att bygga IRL* /T (24 years ago, 18-Feb-01, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR