To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 848
    Re: Läxor... —Anders Isaksson
   "Tobias Möller" <tobias.moller@telia.com> skrev i meddelandet news:3A79798E.40E553...lia.com... (...) Tro mej, det finns mycket som kan vara värre... (...) mig. Föreslog du det själv, eller var det en lärare som kom på det? Tre månader låter som (...) (24 years ago, 1-Feb-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Läxor... —Tobias Möller
   (...) Det finns det förstås, fast för just mig är det läxorna, i alla fall i den skolan jag går i nu. I min förra skola däremot... Tja, min NO-lärare visste redan att jag höll på med "data-lego", som hon kallar det, och när det var dags för alla i (...) (24 years ago, 2-Feb-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Läxor... —Anders Isaksson
   "Tobias Möller" <tobias.moller@telia.com> skrev i meddelandet news:3A7B1563.47E4B1...lia.com... (...) [...] (...) Kan du inte lägga upp själva rapporten som internetsidor? Då får du två saker gjorda på en gång! Och så kommer du att få reda på alla (...) (24 years ago, 2-Feb-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Läxor... —Tobias Möller
   Jag antar att jag skulle kunna göra det. Jag har lagt upp några bilder på BrickShelf, tillsammans med en .txt-fil, som förklarar det mesta. Den är på engelska, så jag har intek unnat förklara allting så ingående som jag kommer göra i min rapport, (...) (24 years ago, 3-Feb-01, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR