To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 514
  Minfigs(Legogubbar)
 
Tjenix alla legovänner! Hur vanligt är det att man påträffar de gamla klassiska rymdgubbarna ute i affärerna?(80 talet typ). Jag tror att jag eventuellt kan få tag i skinande nya... Förresten: Visste ni att Lego kallar oss för "Heavy Users" och att (...) (24 years ago, 20-Sep-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Minfigs(Legogubbar)
 
"Joakim Olsson" <jocke@arjay.nu> wrote in message news:G16tG3.CvB@lugnet.com... (...) kallt (...) Tror du de har helt fel där då??? (...) (24 years ago, 20-Sep-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Minfigs(Legogubbar)
 
"Martin Eriksson" <maeron@telia.com> wrote in message news:G16x4q.C16@lugnet.com... (...) i (...) Nej, det tror jag inte, möjligtvis en underskattning. Känner iofs inte till någon annan "legogalning" i närheten. (Grannarna börjar bli trötta på mig (...) (24 years ago, 20-Sep-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Minfigs(Legogubbar)
 
(...) Det brukar vara så, men vi är faktiskt ett par på jobbet (5 st av 160) /Martin (24 years ago, 20-Sep-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Minfigs(Legogubbar)
 
"Martin Eriksson" <maeron@telia.com> wrote in message news:G170w9.Lzy@lugnet.com... (...) de (...) Du har tydligen ett bra jobb, kanske skulle byta. Skulle du kunna tillbringa 6 timmar tur o retur av din fritid i bil, för att köpa en monorail? Jag (...) (24 years ago, 20-Sep-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Minfigs(Legogubbar)
 
(...) på (...) att (...) Om det fanns en bra tekniksats jag verkligen ville ha skulle man kunna åka långt. Har t.o.m åkt till legoland för att handla en sats som inte fanns längre.. /Martin (24 years ago, 20-Sep-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Minfigs(Legogubbar)
 
(...) Ojoj, den blev inte billig :-), då kanske det ändå är intressant att nämna att 8428 finns (1 st nu på eftermiddagen) till ordinarie pris 699:- i Kungsbacka. Appropå 8462 (Tow Truck, Bärgningsbil) jag gav 199:- hemkört till dörren, det är ett (...) (24 years ago, 20-Sep-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Minfigs(Legogubbar)
 
ALLVARLIGT?! Har du träffat på gamla rymdgubbar?! Pax på att köpa en låda! Är det sant? Du ljuger inte va? Var hittade du dem? Fanns det sets också? Jag kan tänka mig att de kallar oss "heavy users", jag köper massor av lego överallt, en gång sa en (...) (24 years ago, 20-Sep-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Minfigs(Legogubbar)
 
Anders Johansson wrote in message ... (...) att (...) Kungsbacka. (...) det (...) Snacka om att bli blåst.... Jag betalade 1100 styck för mina två. Det gäller att vara kall när man skall köpa Lego. Jag har tyvärr inte den kontrollen. Mitt bästa kap (...) (24 years ago, 20-Sep-00, to lugnet.loc.se)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR