To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 389
  Wehaa! Jag har hittat hit :)
 
Wee! Hejsan hoppsan alla glada LEGO-folk! Jag och min gode cykel- och LEGOvän disskuterade igår att det minsann borde finnas en massa svenskar i Mindstorms e-maillistan som vi hängt på ett tag. Jag mindes någonting svagt om att jag sett någon news (...) (24 years ago, 5-Aug-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Wehaa! Jag har hittat hit :)
 
Tobbe Arnesson skrev i meddelandet <39880817.101138098@...et.com>... (...) Hej själv, och välkommen! Som du kommer att märka, är den här svenska delen av lugnet ganska lugn (:-)) men det droppar ju in ett meddelande då och då i alla fall. (Det (...) (24 years ago, 5-Aug-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Wehaa! Jag har hittat hit :)
 
(...) Bäst man ser till att det ploppar in några fler så :P Med innehåll vore juh bra. Jag har en känsla av att det kan bli svårt att beskriva sakerna på svenska, nu när man äntligen börjat använda det 'standardiserade' språket amerikanarna har. (...) (24 years ago, 7-Aug-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Wehaa! Jag har hittat hit :)
 
Välkommen Tobbe, och tack för inspirationen från Din hemsida. Jag gillar robotsidorna och sorteringstipsen. Mitt nästa stora projekt är sortering... /Tore (...) (24 years ago, 7-Aug-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Wehaa! Jag har hittat hit :)
 
Hej själv! Har "lurkat" omkring här i över ett år, precis efter det att inköpte ett styck CyberMaster. Det var ingen bra ide... nu har jag tyvärr lockats tillbaka till samma LEGO-intresse jag hade när jag var liten. Det börjar bli en dyr hobby.... (...) (24 years ago, 17-Aug-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Wehaa! Jag har hittat hit :)
 
(...) Hej Joakim, och välkommen tillbacka legovärlden! Kanske jag kan hjälpa dig... Skicka alla dina lego till mej och då kan ditt problem försvinna. Tro mej! (24 years ago, 17-Aug-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Wehaa! Jag har hittat hit :)
 
"OneTimeCRX" <hchea@ramapo.edu> wrote in message news:399C15C6.C3AB50...apo.edu... (...) bli (...) Hej på dig! Klarar du att hantera 20 000 nya bitar i kartong? ;) (bl.a. 2 st. Sculls Eye Schooner ,Control Center II och en 8880 supercar...) Mvh (...) (24 years ago, 18-Aug-00, to lugnet.loc.se)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR