To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 3150
    Nu är ULV-rampen nästan klar... —Anders Isaksson
   Ladda för Legoträff den sista oktober! Nu har jag sågat och snickrat (och integrerat en gammal barnstol), så ULV-rampen är nästan färdig. Bild kommer när den är helt klar och provkörd. Berg&dalbanan består nu av en djupdykning, uppförsbacke, 540 (...) (16 years ago, 28-Sep-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Nu är ULV-rampen nästan klar... —Anders Isaksson
     (...) Sådärja! Ny helg, mer tid till snickrande, och rampen är klar. Startanordning saknas fortfarande, men idéer finns... (URL) Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (16 years ago, 4-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Nu är ULV-rampen nästan klar... —Olof Dahlberg
     (...) eller med LEGO är det förstås ännu roligare. Det ser fortfarande grönt ut för min del att delta, och jag har lådvis med hjul, så det kommer vi inte att sakna i alla fall, hehe. Oh boj, det här ska bli roligt! Olof (16 years ago, 6-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Nu är ULV-rampen nästan klar... —Anders Isaksson
      (...) Ja, det hoppas jag verkligen! Ditt Lego är nog en förutsättning för att det ska bli några byggarfestligheter av... (16 years ago, 6-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Nu är ULV-rampen nästan klar... —Anders Isaksson
     (...) Är det någon som kan låna ut lite pneumatik (två cylindrar, tvåvägsventil(er?), slang, pump och tank) så har jag konstruktionsidén helt klar. Men då måste jag få grejorna snarast, "icke-Lego"-livet belägger en stor del av min tillgängliga tid, (...) (16 years ago, 6-Oct-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Nu är ULV-rampen nästan klar... —Anders Isaksson
   (...) Nu håller jag på och transporterar berg&dalbanan till jobbet, sätter upp lite varje dag på ett bord i matsalen. Jag försöker fresta jobbarkompisarna att bli intresserade :-) Det kan nog bli några stycken (med barn). Flera, för mig tidigare (...) (16 years ago, 16-Oct-08, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR