To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 2114
    Fynd på Blocket!!! —Andréas Rootzén
   Skynda er att titta på denna annonsen... (URL) som är intresserad...?? /Andréas (20 years ago, 21-Apr-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Fynd på Blocket!!! —Joakim Olsson
   Ärligt talat: Säkert ett bra köp om man jämför med nypriset, men ändå väldigt mycket för dyrt räknat per bit. Sedan finns det ett annat problem... Vem hostar upp 10 K på direkten "sisådär" i en klumpsumma för Lego? I mina vildaste dagar skickade jag (...) (20 years ago, 21-Apr-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Fynd på Blocket!!! —Andréas Rootzén
   Jo hade det varit de modellerna som jag var sugen på rakt över så skulle jag försökt pruta ner det lite och ...ändå ha svårt att betala. Ska man köpa för de summorna så är det lika bra att beställa de delarna som man vill ha direkt från Lego...jag (...) (20 years ago, 22-Apr-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Fynd på Blocket!!! —Tobbe Arnesson
     Eh, vilka delar som helst som idagsläget produceras av LEGO? Har du en prislista? Jag vill ha fler 'Technic Link Tread' (3873) (URL) (20 years ago, 23-Apr-04, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Fynd på Blocket!!! —Andréas Rootzén
     (...) Jo jag antar att de är i produktion för de finns fortfarande med i Dactasortimentet...men där kostar de 93kr +moms för 38 stycken... Jag ska själv beställa 300 sådana så de kommer jag ändå undersöka priset på. Jobbar fram förslag till nya (...) (20 years ago, 23-Apr-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Fynd på Blocket!!! —Eric Hampusgård
   Hmm, det där låter intressant. Vad har du för tidsplaner? // Anton (...) som man (...) dels (...) att det (...) ska (...) visa (...) (20 years ago, 25-Apr-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Fynd på Blocket!!! —Andréas Rootzén
   (...) Ska nog lägga beställingen inom några veckor men innan dess måste jag få in vilka delar jag ska begära offert på och det måste nog göras ganska snart...typ i slutet av veckan eller i början av nästa. ...och så undrar jag Anton/Eric ...hur är (...) (20 years ago, 26-Apr-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Fynd på Blocket!!! —Tobbe Arnesson
   (...) Den som söker skall få svar ;) (URL) (20 years ago, 27-Apr-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Fynd på Blocket!!! —Andréas Rootzén
   (...) "Den som söker har finnar"... men men man kan ju inte alltid få det rätt. Verkar som en lustig herre denne Anton...undrar då bara varför han/du inte även valt att ha de som användarnamn när du registrerade dig oxå. Har ibland funderat på att (...) (20 years ago, 27-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR