To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 187
    Re: "Forening af nordiske LEGO-byggere" —Fredrik Glöckner
   (...) Jeg er i tvil om jeg kan love det. Akkurat nå skjer det store forandringer i livet mitt. Vel, det er kanskje ikke så dramatisk, men jeg skal forlate akademia og starte i en "ordentlig jobb" på det nye året, så jeg tror jeg kommer til å få lite (...) (25 years ago, 14-Dec-99, to lugnet.loc.se, lugnet.loc.no, lugnet.loc.dk, lugnet.loc.fi)
   
        Re: "Forening af nordiske LEGO-byggere" —Jacob Sparre Andersen
     Fredrik: (...) Så er det måske enklere, hvis jeg tager mig af det (og det kan jo godt være at Todd vil gå med til at vi deles om opgaven). (...) Helt klart. (...) Færinge burde kunne forstå norsk uden de store problemer (eller også er det "norsk" vi (...) (25 years ago, 14-Dec-99, to lugnet.loc.se, lugnet.loc.no, lugnet.loc.dk, lugnet.loc.fi)
    
         Re: "Forening af nordiske LEGO-byggere" —Eric Hampusgård
     Jacob Sparre Andersen skrev... (...) Jag kan tänka mig att hålla ordning på den. Det bör inte ta allt för mycket tid i anspråk. Jag klara dessutom av att läsa både dansk og norsk. Jag kan html och har dessutom fast lina till Internet. (...) Jag tror (...) (25 years ago, 14-Dec-99, to lugnet.loc.se, lugnet.loc.no, lugnet.loc.dk, lugnet.loc.fi)
   
        Re: "Forening af nordiske LEGO-byggere" —Tobias Möller
   Fredrik Glöckner skrev i meddelandet ... (...) Jag tykcer vi har varje språk för sig, på en separat sida. (Mycket jobb, jag vet, men det förbättrar sidan avsevärt). Den som skriver någonting får skicka det till "de andra". Jag föreslår att vi utser (...) (25 years ago, 14-Dec-99, to lugnet.loc.se, lugnet.loc.no, lugnet.loc.dk, lugnet.loc.fi)
   
        Re: "Forening af nordiske LEGO-byggere" —Jacob Sparre Andersen
   Tobias: (...) Hvor meget tekst (i modsætning til tekstdata) drejer det sig om? Vi kan nok godt finde ud af at gøre det med _meget_ statisk tekst, så som foreningens formål, men der ud over kommer der vel ikke til at være meget andet end liste med (...) (25 years ago, 14-Dec-99, to lugnet.loc.se, lugnet.loc.no, lugnet.loc.dk, lugnet.loc.fi)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR