To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1648
  Re: Kamera
 
(...) Coolt, det ser jag fram emot. Kom bara ihåg att krympa ned bilderna (gärna beskära dem) till sisodär 800 x Y pixlar. *skrotar planerna på att bygga ett växthus* :) /Tobbe (21 years ago, 19-Sep-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Kamera
 
(...) Brickshelf-konto är fixat och några första smakprov är på plats. Bygget har dock förändrats en del sedan jag tog bilderna (kom på att jag placerat en av luftslusarna fel). Fler bilder kommer så småningom. Det är inte så vansinigt vacker, men (...) (21 years ago, 21-Sep-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Kamera
 
(...) Man kan aldrig få för mycket förbindlesekorridorer! Dom hjälper också till att sprida ut modulerna så att ostandardiserade mått kan rymmas i helheten också. Rak gång: |======| L-formad: |==+ ! = = ! 3-vägs: |==+ ! = = ! 4-vägs: |==+==| ! = (...) (21 years ago, 21-Sep-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Kamera
 
(...) läser :) (...) (URL) på bilderna i dina länkar en gång till så kommer du till filen) Stiligt! (...) Har inte börjat bygga än *harkel* :) (...) Kolla in "det riktiga" månbasprojektet, går alltid att skala ned baser därifrån! /Tobbe som bygger (...) (21 years ago, 21-Sep-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Kamera
 
(...) Ja, jag såg att den inte vart så snygg. Märkte det inte när jag skrev, notepad radbryter själv :) (...) Aha, tack för tippset. Av nån outgrundlig anledning vägrade LUGNET att acceptera mina poster under hela lördagen så jag antar att den (...) (21 years ago, 21-Sep-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Kamera
 
(...) Det är för att du har Word Wrap aktiverat, det är ont! Klicka Format -> Word Wrap (eller motsvarande svenska termer). (...) Ibland har man tur i oturen :) Här är svaret på det outgrundliga: (URL) (21 years ago, 22-Sep-03, to lugnet.loc.se)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR