To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1505
    Vem bor närmast Uppsala? —Tore Eriksson
   Varje gång jag kör förbi den där Lugnet-skylten strax efter Uppsala mot Nyköping, tänker jag att den måste jag bara plåta. Men antingen är det för mörkt eller så är kameran för väl nedpackad... Är det någon som har vägarna förbi och det passar, (...) (21 years ago, 15-May-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Vem bor närmast Uppsala? —Tobbe Arnesson
     (...) Är det en ortskylt eller vad? (...) Om jag någonsin befinner mig på de vägarna så :) Antar att det är större chans för Peter eller Anders? Min geografi är en smula rostig ska erkännas... /Tobbe (21 years ago, 15-May-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Vem bor närmast Uppsala? —Anders Isaksson
     (...) Vi kanske skall åka till Furuvik i sommar, då kanske vi passerar där... Det finns för övrigt många "lugnet", bl.a. - skidområdet i Falun - restaurang på vägen mellan Eskilstuna och Sälen (om jag minns rätt var det nånstans norr om Malung) (...) (21 years ago, 15-May-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Vem bor närmast Uppsala? —Tobbe Arnesson
     (...) He, det har jag ärligt talat inte tänkt på! Jag ska dit och cykla i början av augusti med Harri, ska försöka ta ett kort! (...) Hm... Jag ska till Malung på lördag, ska se om jag kan knäppa ett... (...) Skam den som ger sig! Jag ser framför (...) (21 years ago, 15-May-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Vem bor närmast Uppsala? —Elin Övernäs
     Jag har tänkt samma sak, men aldrig tagit mej dit med kamera och jag bor ca 3 km ifrån den. Om det är fint väder i helgen så ska jag ta ett kort! /Elin (...) (21 years ago, 15-May-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Vem bor närmast Uppsala? —Tobbe Arnesson
     (...) Hej-hej! Du lever ännu! Kanonkul! Vi (jag iaf.) undrade vart du tagit vägen, alla websidor borta och ingen aktivitet här... Välkommen åter! :) Hälsar, /Tobbe (21 years ago, 22-May-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Vem bor närmast Uppsala? —Jacob Sparre Andersen
   Tore Eriksson skrev: (...) Er der ikke også et sted (en bydel?) i Malmö der hedder Lugnet? Leg godt, Jacob (21 years ago, 15-May-03, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR