To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1479
  Re: Bygger ni inget?
 
(...) Läs! (URL) några tips; Biltema säljer "fiskelådor" för smådelar rätt billigt. Jag har åtta för bl.a. drev, axlar, pins, specialplattor, angle connectors etc. etc.. (URL) som säljer lösgodis ställer ofta ut tomma lådor i entrén så att folk kan (...) (21 years ago, 29-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bygger ni inget?
 
"Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> wrote in message (...) folk (...) dock (...) i (...) stapel (...) Japp, de där lådorna är "görbra". Men jag börjar bli rätt trött på staplandet och funderar på att bygga nåt ställ på väggen att ha dem i. Nåt där (...) (21 years ago, 29-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bygger ni inget?
 
(...) Tack för tipsen! (...) Aha! Det är som att se bilder på vad som snurrar runt i min hjärna! Nu vart jag inspirerad. (...) Ja, det får vi hoppas. /Henrik (21 years ago, 30-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bygger ni inget?
 
(...) Jag har satt en lapp på vardera låda, t.ex. "2 x 4 bricks (3001)". Eller rättare sagt, jag har fyra lappar per låda. En på vardera sida. Fast det systemet är en smula kullkastat för stunden då jag nyss omorganiserat större delen av det hela. (...) (21 years ago, 30-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bygger ni inget?
 
(...) Så lite så! (...) Tänkte väl att du skulle gilla den :) /Tobbe (21 years ago, 30-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bygger ni inget?
 
(...) Verkar som vi har fått lite tur iaf, de tar nu emot preorders på några olika sensorer och det verkar som de tänker ta upp produktionen av flera modeler också. Fast det kan nog ta en stund innan det händer nåt mer... Läs mer här: (URL) har jag (...) (21 years ago, 15-Dec-03, to lugnet.loc.se)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR