To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1304
  Re: Inriktning
 
(...) Jag bygger mest hus med fyra väggar men utan innergolv och -tak och med klassiska fönster och dörrar. Alltså en slags Custom-Town-MOC eller nå't sån't. Det händer väldigt ofta när jag passerar ett hus, att jag funderar på hur man skulle (...) (22 years ago, 11-Feb-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inriktning
 
(...) Det är nog det jag uppskattar mest med LEGO, det får en att verkligen öppna ögonen. T.ex. har jag vistats mycket i samma stad under mina ynka 25 levnadsår men det var inte förrän jag undrade om jag kunde bygga en LEGO replika som jag faktiskt (...) (22 years ago, 12-Feb-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inriktning
 
(...) ... när jag såg Skattkammarplaneten, tyckte jag att en viss detalj på skeppet såg ut som LEGO! Jag tänkte genast att kanske det kommer ut en serie på temat. Se'n tänkte jag att det nog snart att dags att söka hjälp... (...) Hähä, glömde visst (...) (22 years ago, 12-Feb-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inriktning
 
(...) Finansiell hjälp? :) Det sägs att så länge man är medveten om att man inte är riktigt som man ska i knoppen är det ingen fara... /Tobbe (22 years ago, 13-Feb-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inriktning
 
(...) Det ska vara för senaste teleräkningen då. 6800:-!!! Så går det och flyttar ut i bushen då man vant sig vid bredband... (...) Jaja, sjukdomsinsikt kallas det väl på fackspråk... :o) (22 years ago, 13-Feb-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inriktning
 
(...) flyttar (...) 6800 SEK !!! ? Vanligt modem eller ISDN? Jag kommer ihåg mina gamla teleräkningar från ISDN, då var räkningarna på 8-9000 varje gång.. Fy. =( /Jocke (22 years ago, 22-Feb-03, to lugnet.loc.se)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR