To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1014
    Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna —Anders Isaksson
   Hej alla! Lördag-Söndag 2002-01-12, 13 kommer vi att försöka träffas några/många Lego-fantaster hemma hos mig (Anders Isaksson) här i Eskilstuna. I år har Johannes bestämt temat: Borg (Castle), vilket jag själv skulle vilja utvidga till "Sagan om (...) (23 years ago, 15-Dec-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna —Anders Isaksson
     Ibland går hjärnan baklänges (måste vara övergången från sommartid till vintertid)... Datum för träffen är: Lördag 12/1 - Söndag 13/1 och ingenting annat!!!! (Jag kopierade förra årets inbjudan, och räknade åt fel håll) -- Anders Isaksson, Sweden (...) (23 years ago, 15-Dec-01, to lugnet.loc.se)
   
        SV: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna —Tommy Larsson
     (...) Jag anmälder mig härmed! (...) Jag får se till att beställa ett "Garded Inn" i tid till träffen då, så har jag nåt att ta med mig att bygga då. (...) Själv tillhör jag den lilla skara obildade personer som aldrig läst Sagan om Ringen så jag (...) (23 years ago, 15-Dec-01, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna —Anders Isaksson
     "Tommy Larsson" <tk.larsson@telia.com> skrev i meddelandet news:004101c18577$34...@tommys... (...) Blir nog lite svårt att läsa ifatt - se filmen som har premiär 19/12 (bara del 1/3 men i alla fall...) (...) Yikes, säg inte så där! Pojkarna har (...) (23 years ago, 17-Dec-01, to lugnet.loc.se)
    
         SV: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna —Tommy Larsson
     (...) Kan läsa recensionerna. ;) (...) Nåja, dom verkar ju ha den starka sidan att dom är korta i alla fall. :) (...) Jo jag vet. Själv sysslade jag ett tag med att hitta på regler där trupperna rörde sig i grupper, då blev det i alla fall något (...) (23 years ago, 17-Dec-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna —Elin Övernäs
     (...) Som utpräglad borg människa passar det mej utmärkt :) (...) Skulle det finnas plats så har jag en ganska stor borg modell (som borde hinna bli klar till dess) som jag kan ta med mej (80x130cm stor). (URL) (varning stor bild!) (...) Jag och min (...) (23 years ago, 17-Dec-01, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna —Anders Isaksson
     "Elin Övernäs" <b8eliove@ulmo.stud.slu.se> skrev i meddelandet news:GoHBtn.GI9@lugnet.com... (...) hinna (...) Hupp, där gick ett helt bord... kanske i största laget. (Det verkar förresten som om topcities inte tillåter direktlänkar till bilder, jag (...) (23 years ago, 17-Dec-01, to lugnet.loc.se)
    
         SV: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna —Tommy Larsson
     (...) Nah... Du får väl ta med ett bord också så ordnar det sig. :) (...) Det funkade utmärkt för mig. (IE 5.0) /Tommy (23 years ago, 17-Dec-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna - Kom loss nu! —Anders Isaksson
     (...) Kom loss nu, fler än två stycken är väl intresserade! -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (23 years ago, 28-Dec-01, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna - Kom loss nu! —Jacob Sparre Andersen
     Anders Isaksson skrev: (...) Jeg ved desværre endnu ikke om jeg får råd til at komme til Eskilstuna, men det er ikke helt usandsynligt. Jacob (23 years ago, 2-Jan-02, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna —Eric Hampusgård
     (...) Suck, jag är bokad på annat. X-p~~~~~ Om det inte är så många som kan den helgen kanske det funkar med en annan helg? *blink blink* BTW Jag såg att LEGO kommit ut med ett Creator-spel (brädspel/board game) som verkar kunna vara en (...) (23 years ago, 29-Dec-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna —Johan Vettefors
     Jag kommer till legoträffen i Eskilstuna den 12-13 januari 2002 Väl mött/Johan Vettefors (23 years ago, 31-Dec-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna —Tobbe Arnesson
     Tjoho! Jag planerar att dyka upp under lördagen, men om det blir tillräckligt trevligt för mig att övervinna min övernattningsfobi återstår att se ) Jag tar dock med grejjer för dylik aktivitet :) Jag hoppas hinna klart med mitt massförstörelsevapen (...) (23 years ago, 2-Jan-02, to lugnet.loc.se)
    
         SV: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna —Tommy Larsson
     Trevligt att höra att vi verkar bli fler än förra året i alla fall. Men det är fortfarande flera som vi inte har hört från. (Tobias till exempel) Kom igång och anmäl er nu om ni inte har nån väldigt bra ursäkt att slippa! :) /Tommy (Som förberedde (...) (23 years ago, 2-Jan-02, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna / Det börjar dra ihop sig.... —Anders Isaksson
   Hejsan alla! (...) Jag har räknat till 4 anmälningar (dessutom några respektive) här i nyhetsgruppen, så träffen blir DEFINITIVT av - mer än dubbelt så många som förra året. Några extra bord och stolar är inlånade från kyrkan, så vi skall nog få (...) (23 years ago, 8-Jan-02, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna / Det börjar dra ihop sig.... —Johan Vettefors
   Verkar inte som om det är någon mer än jag som kommer med tåg men jag kommer i alla fall 11.50 med tåget från Katrineholm. Hälsningar/Johan Vettefors (23 years ago, 10-Jan-02, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna / Det börjar dra ihop sig.... —Tommy Larsson
   (...) Jag kommer med samma tåg, så det vore trevligt om man kunde bli upphämtad då. Tjejen ska på begravning i morgon, men hon har sagt att hon ska komma och titta förbi på söndagen och eventuellt på lördagkvällen. Vore trevligt om man kan få nåt (...) (23 years ago, 11-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR