To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3310 (-10)
  Re: Swelug?
 
Hej! Jag quotar mig på vad jag skrivit på Legobloggen: Hej igen Johan! Bra initiativ! Jag är en AFOL och stolt över det. Det finns många AFOL´s i Sverige, problemet är att vi inte känner varandra ännu. Men som Josefin skrev så finns vi på flera (...) (16 years ago, 7-Dec-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Swelug?
 
(...) Du glömde "Amen". :P Kanske handlar detta mycket om vad man är van vid. Usergroups i denna bemärkning är väl inte riktigt lika vanligt nu som det var för 15 år sedan. Så det är nog inte så många, mig inberäknat, som tänker på lugnet som (...) (16 years ago, 7-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Swelug?
 
(...) Jag måste erkänna att jag har svårt att tänka mig något smidigare än det här. Jag läser grupperna med Outlook Express, skriver mina inlägg och svarar på konfirmeringsmailen. Jag behöver inte ens vara ansluten till internet när jag gör det. En (...) (16 years ago, 6-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Swelug?
 
(...) Har fått en del gensvar på mitt upprop på bloggen. Så intresse verkar helt klart finnas. (...) Jag erkänner. Jag hade helt förträngt att man kunde posta här utan att betala avgiften. x) (...) Sedär. En av de saker som saknas i rapporteringen (...) (16 years ago, 6-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Swelug?
 
(...) Eko,-ko,-o Jag håller med. Jag trodde att åtminstone *någon* av deltagarna skulle skriva en recension/redogörelse för träffen och inte bara jag (som organiserade alltihop). (...) *Intresse* finns säkert, men precis som i all annan (...) (16 years ago, 5-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var förhandsbokar man 8017 Darth Vader's TIE Fighter?
 
(...) Tio gånger så många som vi kan tänkas gissa! (Hur funkar nu det, om jag gör en gissning?) Det skulle nog gå att få ihop en lista på hundra personer om man skördar de större LEGO-forumen på uppenbart svenska deltagare (en del förekommer ju på (...) (16 years ago, 5-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var förhandsbokar man 8017 Darth Vader's TIE Fighter?
 
(...) Hej Fredrik! Välkommen till oss på lugnet, och tack för senast förresten! (Jag kunde i alla fall inte hitta några bevis på att du har postat här tidigare) (Fredrik är LEGO-representanten som hjälpte oss med så mycket grejor till höstträffen) (16 years ago, 5-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var förhandsbokar man 8017 Darth Vader's TIE Fighter?
 
(...) Har egentligen ingen aning om hur många aktiva AFOLs det finns i sverige. Skulle jag höfta så är det kanske runt 10 - 20 st. Kanske fler. Här på forumet är det 5 - 6 aktiva, mig själv inkluderat. Även om postandet ebbat ut en hel del sedan (...) (16 years ago, 5-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Swelug?
 
Det känns som att det har fisit av sig lite sedan legoträffen. Känns ibland nästan lite som att det är jag som pratar med mig själv här. Skulle faktiskt vara lite kul att veta hur stort intresse det finns för en Svensk usergroup. Jag har fått för (...) (16 years ago, 5-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var förhandsbokar man 8017 Darth Vader's TIE Fighter?
 
(...) Hej igen. Förstår helt Din synpunkt gällande spridningen. Dock är detta endast ett test för att se om vi på LEGO kan få samma effekt på våra produkter som vissa tv-spelstillverkare har på sina släpp med spel såsom GTA4 där konsumenterna kan (...) (16 years ago, 5-Dec-08, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR