To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3280 (-20)
  20% på Lego hos City Gross
 
Fick senaste bladet från CityGross idag.. o de har 20% på allt Lego fram till jul. (16 years ago, 20-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Ett par legobitsfrågor
 
Har frågor rörande ett par LEGO-bitar. 1.) Hur funkar egentligen (URL) färg lyser den med? Lyser den ur alla "hål" samtidigt eller bara ett/vissa? Hur starkt lyser den? 2.) Har (URL) kontakter för det äldre 9V-systemet på undersidan av ena änden (...) (16 years ago, 20-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var är fotona från LEGO-träffen?
 
(...) Här är mina foton: (URL) V (16 years ago, 18-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Var det någon som var...
 
Var det någon som var och såg någon av visningarna av brickfilmer på Uppsala Short Film Festival? /Johan (16 years ago, 14-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var är fotona från LEGO-träffen?
 
(...) Ja, var-var-var-var!? Vi som inte var där vill ju veta var enda liten detalj av träffen. :P /Johan (16 years ago, 14-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Jag var medveten om att det var fel skala men tänkte att det ändå kunde vara lite kul. Här har du lite mer om 6:1 skalan, jag tror inte LDraw grejorna är ute ännu. (URL) Micke (16 years ago, 14-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Var är fotona från LEGO-träffen?
 
Hallå! Var är fotona från LEGO-träffen? Det är ju så man börjar undra om det var någon mer än jag och Hans-Olov där! Upp med era bilder nu, skriv recensioner och referat om träffen. Vill vi få fart på det här stället får vi nog sätta lite fart på (...) (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Hur går det med projektet "Ta över administrationen av lugnet/loc/se"
 
Tommy (och andra inblandade): Har någon försökt kontakta lugnet admin än? Låt inte de goda idéerna från 'årsmötet' falla i glömska! (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Apropå otillåtna byggteknikerna
 
(...) (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) 10:1 medan jag försöker bygga en i 6:1. :-) Bortsett från det är bägge länkarna intressanta. (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Apropå otillåtna byggteknikerna
 
Det har varit en del snack om otillåtna byggteknikerna den senaste tiden. först på legoträffen och nu senast angående Mikael Sjöstedts Mikro Vestas Vindkraftverk Här är en pdf som jag har hittat som förklarar saken: (URL) V (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Ytterligare inspiration (URL) V (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Vet inte om jag har så mycket hemma, får återkomma om en vecka när jag är åter lagret. Någon annan kanske har såna jumper-plates. Här har du lite inspiration och ritningar: (URL) Micke (URL) (16 years ago, 12-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Om jultomten ändå är och gräver i sin säck så skulle jag behöva c:a 40 vita 1x2 tile med en plupp i mitten (3794) :-) För köp eller byte. Mitt bygge? Minifig i skala 6:1 (i stil med (URL) men egen komposition eftersom jag inte hittat någon (...) (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Som om jag inte hade nog med prestationsångest... :P /Johan (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Mikro Vestas Vindkraftverk
 
Om man inte kan fixa det stora så kan man alltid bygga ett mindre :-)! Ledsen för de otillåtna byggteknikerna! (2 URLs) Micke (URL) (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Flera bra bilder på det som du bygger är det du är skyldig oss svenska AFOL´s :-)! MVH Micke (URL) (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Fick en trevlig överraskning med posten idag. En miljon tack till Mikael Sjöstedt för de 100 st mörkröda 1x1 tiles:en!! Hur mycket blir jag skyldig för dem? /Johan (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 4999 Vestas
 
Jag byggde en exakt kopia, ville verligen ha "the real deal"! Nu står den och lyser & snurrar i sovrummet. Micke (URL) (16 years ago, 10-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: 4999 Vestas
 
(...) PF-lamporna lyser rätt bra. Vill man ha mer av ett spritt sken, som från en vanlig glödlampa, tror jag att de gamla 9V-lamporna är bättre.(Om man har uttrymmet att montera dem vill säga). En nackdel är att man behöver ett hål som är runt två (...) (16 years ago, 10-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR