To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3280 (-10)
  20% på Lego hos City Gross
 
Fick senaste bladet från CityGross idag.. o de har 20% på allt Lego fram till jul. (16 years ago, 20-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Ett par legobitsfrågor
 
Har frågor rörande ett par LEGO-bitar. 1.) Hur funkar egentligen (URL) färg lyser den med? Lyser den ur alla "hål" samtidigt eller bara ett/vissa? Hur starkt lyser den? 2.) Har (URL) kontakter för det äldre 9V-systemet på undersidan av ena änden (...) (16 years ago, 20-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var är fotona från LEGO-träffen?
 
(...) Här är mina foton: (URL) V (16 years ago, 18-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Var det någon som var...
 
Var det någon som var och såg någon av visningarna av brickfilmer på Uppsala Short Film Festival? /Johan (16 years ago, 14-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var är fotona från LEGO-träffen?
 
(...) Ja, var-var-var-var!? Vi som inte var där vill ju veta var enda liten detalj av träffen. :P /Johan (16 years ago, 14-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Jag var medveten om att det var fel skala men tänkte att det ändå kunde vara lite kul. Här har du lite mer om 6:1 skalan, jag tror inte LDraw grejorna är ute ännu. (URL) Micke (16 years ago, 14-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Var är fotona från LEGO-träffen?
 
Hallå! Var är fotona från LEGO-träffen? Det är ju så man börjar undra om det var någon mer än jag och Hans-Olov där! Upp med era bilder nu, skriv recensioner och referat om träffen. Vill vi få fart på det här stället får vi nog sätta lite fart på (...) (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Hur går det med projektet "Ta över administrationen av lugnet/loc/se"
 
Tommy (och andra inblandade): Har någon försökt kontakta lugnet admin än? Låt inte de goda idéerna från 'årsmötet' falla i glömska! (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Apropå otillåtna byggteknikerna
 
(...) (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) 10:1 medan jag försöker bygga en i 6:1. :-) Bortsett från det är bägge länkarna intressanta. (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR