To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3260 (-20)
  Re: 4999 Vestas
 
Nu vart man lite avundsjuk ändå :P heheVill oxå ha en ihopbyggt... skulle passa fint uppepå en högtalare hemma =) hehe.. Byggde du exakt kopia?.. eller är de andra färger o så? Såg nån på brickshelf som hade byggt en med svart torn, gråa propellrar (...) (16 years ago, 10-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: 4999 Vestas
 
Vilka LEGO hajar som simmar i dessa vatten :-)! Jag såg oxå dom auktionerna men bestämde mig för att det var för dyrt. Jag har byggt en istället av mina befintliga bitar + lite Bricklink grejor - den är STOOOOR! Belysningen vid entrén till huset är (...) (16 years ago, 9-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov
 
(...) moderering. Det är de som Hans Olov tog. (16 years ago, 7-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 4999 Vestas
 
(...) Jaaa.. precis... haha.. o den vart 150kr dyrare än den oöppnade jag ropade in :P Fördelen med den var att de var en kille här från Borlänge som hade den... Nu lär jag åka 12 mil till lindesberg o hämta den istället. meeen.. de är de värt =) (...) (16 years ago, 6-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 4999 Vestas
 
(...) Jo....2000 var min smärtgräns. Sorry att det blev dyrare ...eller hur man nu ser på det grrr. De säljs ju på bricklink för närmare 4000 och det lär ju inte komma ut fler så grattis. Den andra som gick på eftermiddagen var lite rolig...de hade (...) (16 years ago, 5-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov
 
(...) (URL) att labba med siffrorna i slutet så hittar ni fler bilder. (16 years ago, 5-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov
 
(...) Och här är ett urval av bilder: (URL) Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (16 years ago, 5-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 4999 Vestas
 
(...) Grattis!! :) Skulle ha lagt bud på den själv om jag haft pengarna. :( /Johan (16 years ago, 5-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  4999 Vestas
 
Juhu... ropade in en Vestas 4999 på tradera igår kväll =) i perfekt och obruten förpackning.. =) Var bara tvungen o säga de hehe /Mats T Borlänge (16 years ago, 5-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SweLug 9
 
(...) Ser fram emot medeltidstorget (och mycket annat)! Byn behöver boskap! Kul också med den fiktiva flygande vingen från Raiders of the lost ark. Jag har även sett en sådan som MOC. Är det månne tredje flygplanet i Legos Indiana Jones-serie? Det (...) (16 years ago, 5-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SweLug 9
 
(...) Själv så ser jag främst fram emot hästtransporten: (URL) var bara så sent som i somras jag önskade att den här biten fanns vitt: (URL) :) /Johan (16 years ago, 4-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SweLug 9
 
(...) Ojoj! Castle town square! *dregla* :-D (URL) ju vara nåt för Kristers medeltidsby. Blir väldigt svårt för mig att undvika att köpa det settet också. Bondgården kommer jag nog inte kunna passa på heller: (URL) med nötboskap i lego! Och äntligen (...) (16 years ago, 4-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SweLug 9
 
(...) Här är två länkar som jag har: (URL) V (16 years ago, 3-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  SweLug 9
 
Tack alla för en trevlig helg. Härligt att ha lite nya ansikten på folk som man bara mejlat med innan. Har inte hunnit öppna settet än men det ska byggas med andakt ...och kanske med lite hjälp av barnen (mindre andakt under de perioderna). Någon (...) (16 years ago, 3-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov
 
(...) (URL) Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (16 years ago, 2-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov
 
Jag glömde att få med ett tack till Hexagon Metrology Nordic AB (min arbetsgivare) som bidrog med ganska ändamålsenliga lokaler till en minimal kostnad (gratis!). (16 years ago, 2-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov
 
Huvaligen, vilken fest! Och så var alltihop över... Några hastigt nerskrivna minnen (rätta mig när jag har fel): Rent allmänt så gick vi runt hela tiden och tittade på modeller som folk hade med sig, jag orkar inte räkna upp alla fina byggen, (...) (16 years ago, 2-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  SWELug9
 
Tack Anders! Tack alla som var där! Bilder kommer så småningom, kanske redan denna vecka, på mitt Brickshelfkonto: (URL) (16 years ago, 2-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Rapport från SkövdeLUG:s första Legoträff
 
Stort tack till Tommy för ett mycket inspirerande möte! Stadshistorierna som jag fick ta del av är helt i klass med till exempel WNJ:s modellbanestory i Skövde. Hoppas det har varit en givande helg i Eskilstuna! Hälsningar Krister P.S. Den (...) (16 years ago, 2-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov
 
(...) Ho, ho! Jag känner mig som jultomten efter min träff med Fredrik. Vi har nu priser till varenda tävling vi hinner genomföra! (16 years ago, 31-Oct-08, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR