To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3205 (-5)
  Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov
 
Jag och Jonathan kommer (dvs om inget oförutsett händer). Om det är fler från södra delen så samåker vi gärna. Johan? Joel?...fler? (16 years ago, 30-Sep-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: brickfilmsfestival 2008
 
(...) Woohoo! Den skulle jag velat vara med på. Har haft som dröm att göra LDraw-baserade CGI-animationer i många år, (URL) tiden räcker ju aldrig till. /Tore (16 years ago, 29-Sep-08, to lugnet.loc.se)
 
  brickfilmsfestival 2008
 
Årets brickfilmfestival kommer enligt uppgift att ske tillsammans med Uppsala Internationella kortfilmsfestival. Det kommer att vara ett 90 minuters program som kommer att visas dels den 24:e oktober på Grand och dels den 25 Oktober på filmstaden. (...) (16 years ago, 29-Sep-08, to lugnet.loc.se)
 
  Nu är ULV-rampen nästan klar...
 
Ladda för Legoträff den sista oktober! Nu har jag sågat och snickrat (och integrerat en gammal barnstol), så ULV-rampen är nästan färdig. Bild kommer när den är helt klar och provkörd. Berg&dalbanan består nu av en djupdykning, uppförsbacke, 540 (...) (16 years ago, 28-Sep-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov
 
Härmed anmäler jag mig till legoträffen den 31 oktober - 2 november Aktiviteter: entimmes mikro/nano-bygge låter skoj (...) Kan jag definitivt ställa upp på Slutligen vill jag slå ett slag för min personliga favorit från tidigare träffar: (...) (16 years ago, 27-Sep-08, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR