To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3020 (-5)
  Ping: Tobbe - hur överlåter man 'curatorship' till någon annan?
 
Tobbe, jag vet inte om du läser lugnet längre, men om du gör det kan du väl tala om för oss hur det går till att få uppdateringsrätten till side-bar på loc/se/ Vad jag vet (och vad det står där på sidan) så är det fortfarande du som är 'curator'. (...) (18 years ago, 12-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Hejsan alla glada..
 
(...) Hejhej! Vi hade ju en träff för ett år sedan ungefär. Det är väl dags snart igen, känns det som :-) Olof (18 years ago, 11-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 
  Hejsan alla glada..
 
Hade ingen aning om att den här delen av Lugnet fanns, synd att man inte upptäckt det förut (är alldeles för lite på Lugnet nu förtiden) Ja, Jonas heter i alla fall jag, tänkte jag skulle säga hej ;) Bor i Värmland och har alltid undrat om det finns (...) (18 years ago, 11-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bilder
 
(...) Jag kom aldrig så långt som till programeringen innan jag insåg att det inte skulle bli praktisk möjligt att använda roboten. Jag hade pladet på att använda 2st RCX:er i sammarbete för att styra allt. körde dock alla 'axlar' manuellt för att (...) (18 years ago, 5-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bilder
 
(...) Hur gick det att programmera den? /Andréas (18 years ago, 3-Oct-06, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR