To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2960 (-10)
  Re: Min första månbas-modul
 
(...) Nja jag är nog lite mer för det estetiska...även om det kostar lite mer. Har haft hyllor som jag byggt helt själv som nästan rasat över mig...men börjar komma lite dit jag vill... planerar att bygga upp mitt inventarie (den småsorterade delen (...) (19 years ago, 14-Mar-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Min första månbas-modul
 
(...) Sätt en liten dörrpost på ena sidan, så passar 3-orna bra. (19 years ago, 13-Mar-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Min första månbas-modul
 
(...) Nej, inte sant! (...) (URL) :) (Jag bara *älskar* att sätta in Legobitar gjorda för en miljö i ett helt annat sammanhang!) Nej, jag tänker inte använda den här idén, den är lite för skrymmande. Men erkänn att den var hilariskt rolig. (...) (...) (19 years ago, 12-Mar-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Min första månbas-modul
 
(...) Jag hade en dusch på Swelug #5 (URL) en restaurang (URL) Anki hade byggt ett helt badhus (URL) jag minns inte att jag har sett någon dassial facilitet förut. (...) Finns det inte några saloon-dörrar? Borde väl passa bra :-) (Eller använde dom (...) (19 years ago, 12-Mar-06, to lugnet.loc.se)
 
  Min första månbas-modul
 
Lagom till att resten av Lugnet tappat intresset, har jag just börjat att intressera mig för månbas-moduler. :) Jag har inte sett någon ta sig an behovet av sådana här faciliteter (rätta mig om jag har fel!), så därför tyckte jag att det var en (...) (19 years ago, 12-Mar-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vårträff
 
(...) Ja varför inte...vi har dock köpt hus nyligen och det är typ inflyttning i maj så det blir lite tajt kanske...april är smidigare.... Nyköping är ju inte så långt så för mig passar det fint. /Andreas (Andreas via Andreas konto) (19 years ago, 10-Mar-06, to lugnet.loc.se)
 
  Vårträff
 
HEJ! jag har från och med 1maj (kanske 1april) så kommer jag flytta till en 3:a på 77 m2 helt själv, så nu skulle jag kunna anordna en träff i maj. så hur många är intreserad av att träffas i Nyköping i maj? //Akira (Akiras inlägg via Andreas konto) (19 years ago, 10-Mar-06, to lugnet.loc.se)
 
  Ny mailadress till mig
 
Hej alla Legofans. Jag har skaffat en ny mailadress endast för er på Swelug som har med lego eller annat at göra.Den är knuten till min hemsida. Adressen: är brevbox@jankas.se Det går ju att maila på den som står på hemsidan också men jag försöker (...) (19 years ago, 10-Mar-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Berg-och-dalbana - experiment
 
(...) Absolut! Fortsätt med det! (...) Oops... eller hoppsansa som det heter på svenska. Jag får väl ursäkta mig med att jag är lite ny i den här gruppen. Men låt mig då omformulera mig: Det finns säkert fortfarande mycket utrymme för utveckling av (...) (19 years ago, 8-Mar-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Berg-och-dalbana - experiment
 
(...) Oh yes! Men jag ville experimentera själv, med dom bitar jag har tillgängliga, det är så roligt när man får ihop något som fungerar. (...) ??? Nu förväxlar du mig väl med någon annan? Mattias Mårtensson ((URL) kanske? (19 years ago, 8-Mar-06, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR