To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2930 (-20)
  Re: Riktigt Lego?
 
(...) Du behöver inte vara sorry, för även om det är en klon, är det en mycket intressant sådan. Speciellt de båda fönstren. Och med så många äkta Lego-bitar i bra skick, gör det inget om just dessa udda bitar skulle visa sig helt värdelösa. Det (...) (19 years ago, 19-Feb-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Riktigt Lego?
 
(...) Sorry Tore men jag tror nog du gått på en nit....men det är min åsikt. Lego har så vitt jag vet alltid skyltat med sitt namn och detta ser ut som sånt som jag och andra som handlar med lego i bästa fall får nått betalt för och i sämsta fall (...) (19 years ago, 18-Feb-06, to lugnet.loc.se)
 
  Riktigt Lego?
 
Så har jag då lyckats hitta årets stora Lego-fynd! En *stor* påse med Lego från tidigt 70-tal, lite 60-tal och...? Allt för futtiga 200:-! 8-) (URL) vad tror ni? Höga, ihåliga knoppar och ett mjukt material. Snedställda balkar undertill och ingen (...) (19 years ago, 17-Feb-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vårträff?
 
(...) Jag värdar gärna, och här finns gott om rymliga lokaler. Men det är väl tveksamt om så många kommer hit då det är ett känt faktum att det är mycket längre från sta'n till obygden än vice versa. /Tore (19 years ago, 13-Feb-06, to lugnet.loc.se)
 
  Vårträff?
 
Ja ...börjar det inte bli lite dags att planera för detta?...eller är det bara jag som känner hur det spritter i fingrarna nu när fågelkvittret tar vid. (Har dessutom lite att ta igen sedan sist) Vilka är på? Vem/vilka skulle vilja värda? När kan (...) (19 years ago, 12-Feb-06, to lugnet.loc.se)
 
  Hej igen :)
 
Hej igen allihopa..... ett tag sen man var här nu (2003) och så har man hunnit byta efternamn åxå :) Men nu är det på gång igen med byggandet fast i en annan rikting. Ni har jag hittat TÅG *ler* Så finns det någon här som har lite tåglego (9V) som (...) (19 years ago, 5-Feb-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Några bitar fattas.....
 
(...) Hahah :) , den var dagens! Eller de som före köp: "100% komplett, inga bitar sakans.." , " Bara original, inget fejk!" Eller efter man betalt, "några bitar har man ju sugit upp med damsugaren -ibland" kommer hem: godis, avbitna naglar, bly (...) (19 years ago, 3-Feb-06, to lugnet.loc.se)
 
  Några bitar fattas.....
 
Ok jag kan bara inte låta bli... (URL) bitar fattas? Ja det låter ju helt klart värre än om man säger, ansiktet, armarna och lasersvärdet..... Var ungefär som den som för ett tag sedan la ut en del lego och skrev ungefär såhär: "Några bitar fattas (...) (19 years ago, 3-Feb-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Invigning av BrickShop.se Onsdagen den 1 Februari 2006.
 
(...) Hej, Japp jag vet det, Hikmet har presset musten så hårt ur legopriserna att vinsten för varje såld artikel ligger på mellan 5-10% av försälningspriset.. Ska jag då komma och sänka mina priser ännu mer så lönar det sig alldrig. Jag försöker (...) (19 years ago, 2-Feb-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Invigning av BrickShop.se Onsdagen den 1 Februari 2006.
 
Hm... 4888 är bara 2-3% billigare hos dig än (URL) och de har betydligt större utbud och dessutom det mesta på lager? Nu är du iofs. nyöppnad så jag dömmer inte ut dig helt eller än. :) /Tobbe som återigen gör en snabbvisit (19 years ago, 2-Feb-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Invigning av BrickShop.se Onsdagen den 1 Februari 2006.
 
Hej! Det går inte att komma in på din shop. Sidan som jag får upp hälsar att domänen är parkerad hos digifactory. /Anna (19 years ago, 31-Jan-06, to lugnet.loc.se)
 
  Invigning av BrickShop.se Onsdagen den 1 Februari 2006.
 
Hej alla! Då var det äntligen dags!, min hemsida är klar!! =). Eller i allafall tills nu på Onsdag den 1 Februari! Det är mycket att göra och jag har den del kvar att fixa men! på Onsdag är ni välkomna in och göra ett besök på sidan! =) Somsakt sen (...) (19 years ago, 29-Jan-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bygge av stor legotågbana.
 
(...) Jag är inte speciellt förvånad över att jag inte är den ende legofanatikern som sysslat med modelljärnväg tidigare. Problemet för mig var att jag alltid kom på en bättre eller smidigare bana när jag var halvklar med den jag höll på med.. så (...) (19 years ago, 25-Jan-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bygge av stor legotågbana.
 
(...) Lyckliga du! (-: Det låter som utmärkt läge för en Lego-träff i tågets tecken ;-) (...) Inte för att jag är någon expert på området (Ett lok, några vagnar och en rälsåtta, modell ä.), men vore det inte ganska lämpligt att satsa på (...) (19 years ago, 24-Jan-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bygge av stor legotågbana.
 
Hej Christer Jag har samma ideé som har förverkligats och kommit i lokaltidningen.Min 12 Voltsbana är inte lika stor bara halva vardagsrummet 15m2.Räls det finns det en hel del av och växlar.Du kan kolla länken (URL) .Tyvärr finns inte denna eller (...) (19 years ago, 24-Jan-06, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Bygge av stor legotågbana.
 
Har köpt på mig Lego i snart 8 år och det börjar bli tid att börja bygga nu. Sonen har blivit 8 år så han börjar bli duktig på att bygga. Har 50 m2 rum till förfogande,250 m 12v-räls och 35 olika tågset. Därtil finns oxå 2 m2 osorterat Lego Vad ska (...) (19 years ago, 24-Jan-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Hur få poster till vänster?
 
(...) Vill inte att det ska låta fel men jag skulle nog kunna ta över rollen som admin. Inte för att jag alltid är här men nån gång om dan brukar det bli. Det är sällan det skrivs här så jag lär inte behöva jobba ihjäl mig. Då finns det åtminstone (...) (19 years ago, 16-Jan-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Hur få poster till vänster?
 
(...) Skulle man inte kunna tänka sig att flera skulle kunna dela detta konto? Tobbe kan ju stå kvar men att fler har tillgång, eller behöver det vara en person? Jag vet själv hur min tid här blir, och det är ju minst sagt varierande från varje dag (...) (19 years ago, 16-Jan-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Hur få poster till vänster?
 
(...) Jag förstår. Har inte byggt så mycket själv på sistone utan mest sysslat med mina modellplan. Har märkt att jag har en bra förmåga att tänka ut modeller men betydligt svårare att bygga dom. Har just också sorterat om en del eftersom jag fick (...) (19 years ago, 15-Jan-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bygganvisningar Technic
 
(...) Har du tittat här? (URL) har inte tittat på själva beskrivningarna, men dom finns där i alla fall, både äldre och nyare satser med samma nummer. (19 years ago, 13-Jan-06, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR