To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2590 (-20)
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
(...) Jag planerar att komma på lördagen, med minst en familjemedlem till. (20 years ago, 3-Mar-05, to lugnet.loc.se)
 
  Jan Kaskinens LEGO-sida.
 
Hoj! Här är en kille i Stockholm: (URL) speciellt in tågfilmerna! Janne, som ringt mig ett par gånger, tänker kolla upp om han kan ordna lokal etc. och ha en LEGO-träff i 08-land senare. Tyvärr kan han inte ta sig så långt då han lider av en (...) (20 years ago, 3-Mar-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
Du spöar mig än så länge iaf. :) Måste ta tag i den där 'boten igen idag. Fick RC-prylarna förra måndagen men har inte gjort något alls. Hade ju varit bra om jag gjort det då, då hade man hunnit övningsköra i en hel vecka vid det här laget! /T som (...) (20 years ago, 3-Mar-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Cad och sånt där...
 
Jag tar med mitt ex. av Virtual LEGO; (URL) kan få byta boken mot din 5581 Magic Flash om du vill ;) Boken är helt oanvänd, bara uppackad och ställd i bokhyllan. /T (20 years ago, 3-Mar-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
(...) Nästan klar med min "robot", bara lite finlir kvar, det blev fjärrstyrt via kabel för att jag skulle hinna klart, kvalar in strax under 2kg, då ingår allt. Efter testkörning är jag uppriktigt orolig för vad som kommer hända när den kommer i (...) (20 years ago, 3-Mar-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Cad och sånt där...
 
(...) Lugnt ...bara man får se hur det funkar och få lite tips så är det bra. I jobbet behöver jag kunna skriva ut hur de ska bygga och så ...så det har en rent praktisk anledning egentligen men även av intresse... /Andreas (20 years ago, 3-Mar-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Cad och sånt där...
 
(...) Jag kommer och tänker ta med mig en liten laptop. Fast jag är en rätt så usel lärare förstås... /Tore (20 years ago, 2-Mar-05, to lugnet.loc.se)
 
  Cad och sånt där...
 
Hej allihop...skulle gärna lära mig mer om legocadprogram och hur man använder dem...är det någon som 1 Har dem 2 Kommer i helgen 3 Kan ta med 4 Kan tänka sig att dela med sig och visa lite? Har aldrig satt mig i det öht och vet inte vad som är bäst (...) (20 years ago, 2-Mar-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Pick-a-Brick
 
(...) Brand new defect 1x2 technic bricks from 'Pick-a-Brick': (URL) av dem..) (20 years ago, 1-Mar-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
Okej, nu börjar det dra ihop sig, första lasset med LEGO går idag. Det verkar som om de som anmält sig preliminärt bestämmt sig nu, och en del har inte gjort någon direkt anmälan, men det verkar rätt uppenbart att de kommer i alla fall, så här (...) (20 years ago, 1-Mar-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Pick-a-Brick
 
(...) Kan ju vara värt och skicka iväg ett mail, tänkte jag skulle pejla av om fler haft problemet först. Skall nog söka lite här på LUGNET också.. Skall ta lite bilder på bitarna med. (20 years ago, 28-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Pick-a-Brick
 
(...) Aj då! Jag såg på 1000steine att det varit problem med bitar som spruckit och att de skulle justera toleranserna, och gamla genomskinliga bitar är ju i princip alltid spruckna, men att det skulle drabba nya oanvända bitar låter som nåt gått (...) (20 years ago, 28-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  25 modeller i nyskick till salu.
 
(URL) nästan sorterat upp det jag köpte i Julas men det kommer mer innom kort...måste sälja lite av det för att betala tillbaka det jag lånade för att kunna köpa det... men jag sparade en (URL) och en (URL) ...så någon sell-out är det inte. Hoppas (...) (20 years ago, 28-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Pick-a-Brick
 
Tänkte bara höra om fler än jag upptäckt att nästan varenda orange 1x2 technic brick (med hål i((URL) har en spricka längst med kort sidan från nederkanten och nästan halvägs upp? Nästan omöjlig att se om man inte trycker fast biten på en annan (...) (20 years ago, 28-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
(...) Tur att man inte river alla gamla 'projekt' man börjat med, blir dock intressant om jag hinner göra något av det, det kanske får bli en autonom robot som får gå in i ringen... (20 years ago, 28-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Blockland
 
Är det nån mer en jag som har tankat detta spel ??? jag har kört för fullt sen jag fick ner de = P jag har lärt mej nu hur man bygger å hostar en server, å kan göra så folk inte kan ha sönder de man byggt + jag kan spara de jag byggt å så. så senst (...) (20 years ago, 25-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Örnsköldsvik-Karlskoga-Örnsköldsvik?
 
... och jag har en eller möjligen två platser över i min bil. /Tore (20 years ago, 25-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Jönköping-Karlskoga-Jönköping?
 
Hej någon som vill åka med? Jag har bil och 4 platser över om det finns intresse. /Andreas (20 years ago, 25-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Blockland?
 
(...) man kan hjälpas åt om man vill = ) men det är ju han som har servern som bestämmer, så han kan heltplötsligt göra så de finns vapen å man kan förstöra, el så kommer han å förstör =( el så kan han stänga servern innan man hunnit gjort nått = ( (...) (20 years ago, 24-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Blockland?
 
(...) Vad som verkar mest grymt är systemkraven! Spelet må vara gratis, men jag har bara inte råd att uppgradera min burk... Jag vet, jag har klagat över fatware förut, men är det inte lite slött av programmerarna att inte göra resurssnålare (...) (20 years ago, 23-Feb-05, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR