To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2475 (-5)
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
(...) racerförare!) och byggtid två timmar står det i reglerna, men det kommer vi väl överens om när ni ser hur mycket (eller lite) det finns att bygga med. Medhavda "förridare" är väl helt OK, man kan ju ha som på BMW-klubbens träffar att banan är (...) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
(...) Man tackar. Vem står för legot och får man bygga nått innan man kommer dit. utan tävlan tex. Jag vill minnas att det finns några racers som har hytter som kastas av vid kollission. det vore kul att ha med. Ska kolla om jag har instruktionerna (...) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Föreslagen MicroStad-standard
 
(...) ... (...) Det finns ju såna här också nu för den nyasfalterade looken: (URL) Vad säger ni? Det borde gå fort och roligt att bygga sådana här moduler, klart (...) Helt klart intressant; bitarna räcker mycket längre, och mycket mer (...) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Föreslagen MicroStad-standard
 
(...) Låter som en fin standard. Tror jag. Håller inte på med stad själv så jag kan inte bidra med något. Fast om ni bygger upp något riktigt fint så kör jag sönder det med Dirt crusher sen. Dirtzilla™ :) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Föreslagen MicroStad-standard
 
Hoj! Jag vill föreslå att vi bygger en microstad av 16 x 16 plattor. Standarden är mycket enkel. Den minsta modul som kan konstrueras har en anslutning till staden och anslutningen är en 1 x 6 stor yta mitt på ena kanten som ser ut så här: (URL) den (...) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR