To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2175 (-5)
  Re: Fynd på Blocket!!!
 
(...) Den som söker skall få svar ;) (URL) (20 years ago, 27-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fynd på Blocket!!!
 
(...) Ska nog lägga beställingen inom några veckor men innan dess måste jag få in vilka delar jag ska begära offert på och det måste nog göras ganska snart...typ i slutet av veckan eller i början av nästa. ...och så undrar jag Anton/Eric ...hur är (...) (20 years ago, 26-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fynd på Blocket!!!
 
Hmm, det där låter intressant. Vad har du för tidsplaner? // Anton (...) som man (...) dels (...) att det (...) ska (...) visa (...) (20 years ago, 25-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: RIS
 
Hej Andréas, jag ska komplettera lite det som Tobbe redan skrivit. (...) RIS 1.0 och RIS 1.5 skiljer sig i flera bitar, kolla på Peeron. (...) Det är den enda skilnaden mellan 1.5 och 2.0. Jag tror man kan koppla upp MicroScout och andra (...) (20 years ago, 26-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: RIS
 
(...) 1.0 har strömingång för batteriadapter på RCXn, precis som DACTA-versionerna. 1.5 saknar detta. 2.0 saknar även den adapterpluppen men kommer med ett USB-IR-torn istället för de seriella som skeppades tidigare. Sen skiljer någon enstaka bit (...) (20 years ago, 26-Apr-04, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR