To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2080 (-5)
  Re: LEGO-träff i Nyköping?
 
Räkna med mig! Om det inte krockar med någon cykeltävling eller blir den 3:e april (se mitt andra inlägg om robottävlingar). Hälsar, /Tobbe som är glad att någon annan försöker arrangera något (21 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Två robottävlingar samma helg!
 
Hej! Nu tror jag det börjar lossna, nu har det tom planerats TVÅ robotävlingar på samma helg i mitt närområde. Först ut är (URL) som jag *tror* är i Smedjebacken: "Digital utmaning - Lego_24_rob Vågar du anta årets teknikutmaning? Klockan 19.00 (...) (21 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  LEGO-träff i Nyköping?
 
Fick följande på mail från "Donnie Darko" som har problem att posta själv och bad mig skicka detta: "HEJ! jag har planer på att anordna en lego träff i Nyköping, de ligger ca: 10 mil söder om Stockholm längs E4:an tanken är att den ska hålla till i (...) (21 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: BlockCAD byter webadress!
 
PS. (URL) som du länkar till (om än diskret) från förstasidan finns inte. (21 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: BlockCAD byter webadress!
 
(...) Nästan samma fel nu, du har en '\' efter "pict" istället för en '/' i sökvägen: (URL) Du kommer att få *massor* av SPAM på adressen [...] (...) Kan tipsa om Thunderbird som e-postklient, har rätt bra SPAM-filter (som man får dressera själv, (...) (21 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR