To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1650 (-10)
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) Ok, jag ska försöka att inte bara försöka ;) (...) Jag har hyfsta med grått så jag kör i huvudsak med det så långt det räcker iaf. (...) Hängande gondoler låter rätt snyggt iaf :) /Henrik (21 years ago, 27-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) Ok, då är det bara att bygga på då. (...) Vi får väll se vad som händer. Men just nu känner jag mig mer inspirerad för månbasbygge än Mindstorms. Hur går det med planerna i övrigt? Finns det några preliminära datum att begrunda? /Henrik (21 years ago, 27-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff var?
 
(...) Instämmer! Speciellt månbas är snällt på vanliga bitar. Dessutom finns det väl inga specifika rymdlegobitar? Kollar man i .space så är det mesta byggt av det mesta, så att säga :) /Tobbe (21 years ago, 27-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) Det tycker jag absolut! (...) Färgvalet är helt upp till var och en och dess innehav av klossar, hellre regnbågens alla färger än inget alls! Tittar man dessutom på "fullskala" moonbase så är de minsann inte i bara en färg de heller, det blir (...) (21 years ago, 27-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff var?
 
(...) Behövs inget speciellt 'rymdlego' för det. Vanliga bitar kan bygga allt! -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (21 years ago, 26-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) Inte bara försöka, tack! (...) I *teorin* är det ju snyggast med grått, men det har jag ju inte så mycket av, så du ser ju att i *verkligheten* tar man vad man har... Jag har fyra moduler nu i min nya byggomgång: Matsal, korridor, (...) (21 years ago, 26-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff var?
 
(...) Tjena (...) Fräckt (...) Det är den stora frågan, det dröjer inte länge förrens almanackan fylls med diverse aktiviteter. /Pehter (21 years ago, 26-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
I år tänker jag allt försöka komma när/var det nu blir. Den där micro-månbasgrejen verkar skoj, jag har ju haft just rymdlego som passion sedan jag fick mitt första legosett (6927). Är det färgerna som syns på bilderna här (URL) som man ska försöka (...) (21 years ago, 26-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff var?
 
(...) Hej! Platsen är helt avhängigt av organisatören och hittills har det varit på två ställen; Hemma hos Anders i Eskilstuna två gånger och hos mig i Ludvika två gånger. Den jag tänker hålla i höst blir i Ludvika, förhoppningsvis i en nedlagd (...) (21 years ago, 26-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Legoträff var?
 
Hej Har läst lite om ev. Legoträff och undrar som nybörjare vad som händer där och var det är aktuellt att den äger rum? /Raffe (21 years ago, 25-Aug-03, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR