To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1475 (-5)
  Re: Inför LEGO-träffen i helgen!
 
Hej! Om du tänker göra ett besök är det några saker som kan vara bra att veta, t.ex. mina telefonnummer och portkoden till dörren i trapphuset. För att finna dessa går du in på följande URL: (URL) ut xxxx mot numret för Super Car Mk II. Mobilen är (...) (22 years ago, 10-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Inför LEGO-träffen i helgen!
 
Hej hopp! Nu börjar det dra ihop sig och jag undrar hur jag ska hinna ordna med allt, men det löser sig :) Igår inhandlades det mat och doningar till helgen, här är menyn: Fredag Middag: Grillad kycklingfilé, ädelostsås och klyftpotatis Lördag (...) (22 years ago, 10-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Guld i teknik-sm till skånsk legotruck
 
(...) Det är exakt samma uppdrag (och bitar i banan) som First Lego League i höstas: (URL) bara till när du har tid så ska jag övertala Röde på Framtidsmuséet att bygga upp deras FLL-bana igen! Jag var i Borlänge och såg när FLL-tävlingen gick där. (...) (22 years ago, 10-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Guld i teknik-sm till skånsk legotruck
 
Kul att se att lego dyker upp lite varstans. (URL) nåt att köra under nån träff (som jag har tid att komma på)? /Pehter (22 years ago, 9-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Tänkte bara säga hej...
 
(...) Det måste vara åldern om du inte minns '81 :-P (...) Helt klart! /Tobbe (22 years ago, 8-Apr-03, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR