To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1420 (-20)
  Re: Snörapport...
 
(...) Varsegod för kaffet .) (...) Dark Age på gång? (...) Det är lite svårt att få stimulans där... (...) Påminner om tävlingen de hade på Framtidsmuséet i Borlänge vintern '01/'02 (eller var det '00/'01?). Kristian, undertecknad och Harri (K.T.H.) (...) (22 years ago, 18-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: New curators added
 
(...) sedan). Jag försökte leta rätt på henne till vår nya AFOLinna för ett tag sen... Tackar! /Tobbe (22 years ago, 18-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: New curators added
 
"Anders Isaksson" <isaksson.etuna@REMO...tninet.se> skrev i meddelandet news:HBwM22.o8D@lugnet.com... (...) Tyvärr verkar det som "hade" - jag har sökt lite hastigt, och inte hittat något :-( Joo, vänta... (URL) Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (22 years ago, 17-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: New curators added
 
"Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> skrev i meddelandet news:HBKv8I.2Ly@lugnet.com... (...) gärna (...) Se signaturen nedan. (...) en (...) Elin Övernäs har (hade?) ett fantastisk borg-bygge (URL) ej kollad). Hon har inte varit aktiv här på ett år (...) (22 years ago, 16-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: There's a new girl in town...
 
"Josefin Andersson" <spock318@plopmail.com> skrev i meddelandet news:HBp82t.1qwu@lugnet.com... (...) skrämma (...) Välkommen! Vi har väl inte ansträngt oss så där vansinnigt mycket för att skrämmas, det är tvärtom alldeles för tyst här på .loc.se, (...) (22 years ago, 16-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Snörapport...
 
Så var man hemma igen efter en vecka i Lindvallen, med sol och snö. Passerade Ludvika både på upp- och ner-vägen, men försökte inte hitta Tobbe :-) On-Topic: Lego hade ställt upp en utställning/aktivite...anläggning som Jenny (4 år) och någon annan (...) (22 years ago, 16-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  LAAFOL.
 
Hej! Så har jag anmält mig och Harri; (URL) heter LAAFOL, eller LA²FOL om de klarar av att skriva det (det är LA^2FOL om inte Lugnet klarar det). _L_udvik_A_ _A_dult _F_an _O_f _L_EGO Önska oss lycka till, ungdommarna som är med är skrämmande (...) (22 years ago, 17-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: There's a new girl in town...
 
(...) Har haft två och det var 6706. (...) 59:- (...) De skickas till Josefin så fort jag får adressen... /Tobbe (22 years ago, 17-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: klubb i Lund?
 
(...) Tjoppejdi! (...) Det finns inte en enda LEGOklubb i hela Sverige vad jag vet... Jag försöker som smått organisera en för alla svenskar lite informellt men det går trögt. Jag tänker inte ge upp dock! :) Hälsar, /Tobbe (22 years ago, 17-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  klubb i Lund?
 
HejHej! Undrar kort om det finns någon Legoklubb i Lund eller Malmö. Om det är nån som vet så maila mig eller skriv det bara här. (22 years ago, 16-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: There's a new girl in town...
 
(...) Förresten kan jag meddela att Överskottsbolaget i Borlänge har (eller har haft) två-tre av dessa: (URL) (jag kan ha fel men är ganska säker på att det är det setet, i vart fall blåa gubbar och en häst, finns inte så mycket annat i Western (...) (22 years ago, 14-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: There's a new girl in town...
 
(...) Det är bara en tidsfråga! :) (...) Samlare är vi alla, mer eller mindre :) Bygger du något eget eller samlar du mest för att samla? (...) Duger fint! Hjärtligt välkommen, hoppas du ska trivas! Hälsar, /Tobbe (22 years ago, 14-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: There's a new girl in town...
 
"Josefin Andersson" <spock318@plopmail.com> wrote in message news:HBp82t.1qwu@lugnet.com... (...) skrämma (...) flesta (...) och (...) Välkommen! PS, gubben med den röda tröjan och den vita hatten är på väg. Han tog vägen över saloonen på väg hem (...) (22 years ago, 13-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  There's a new girl in town...
 
Hej pojkar - tänkte bara skriva en rad och säga att ni inte lyckats skrämma bort alla legointresserade tjejer. Än =) Några av er har jag haft kontakt med förut i olika sammanhang, men de flesta av er vet nog inget om mig. Jag är en 32-årig tjej från (...) (22 years ago, 13-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Sådär..
 
(...) Det beror helt på dina preferenser men sant är att Lugnet är ruskigt tyst, fler som har problem att posta misstänker jag... /T (22 years ago, 13-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Sådär..
 
"Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> wrote in message news:HBn2FL.1vz0@lugnet.com... (...) spamfilter. (...) Tack. Nu gäller det bara att hitta nåt vettigt att posta om. ;-) /Jocke (22 years ago, 12-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Sådär..
 
(...) Grattis! .. eller nått .. /Tobbe (22 years ago, 12-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Sådär..
 
.. nu kan man posta igen. Lugnet hade hamnat i min leverantörs spamfilter. /Jocke (22 years ago, 12-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: New curators added
 
(...) <snip> (...) Thanks Todd! I just printed the FTX manual and will start updating as soon as time permits (hopefully this week). For the Swede's: Jag tänker länka till de som har hemsida och är aktiva i loc.se så posta gärna er URL här så jag (...) (22 years ago, 11-Mar-03, to lugnet.admin.curators, lugnet.loc.se)
 
  LEGO-inflyttningsträff! 4-6 april.
 
Hej hopp alla kära AFOL's! Då vi nu så gott som installerat oss i den nya lägenheten kan man se en möjlig helg för inflyttningsfest alá LEGO! Den tilltänkta helgen är fredagen den 4:e april till och med söndagen den 6:e. Dvs. om lite drygt tre och (...) (22 years ago, 11-Mar-03, to lugnet.loc.se, lugnet.loc.dk, lugnet.loc.no)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR