To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.nlOpen lugnet.loc.nl in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Nederland / 824
    nieuwe trein te koop op Ibazar —Wessel Burgers
   Ik weet niet of jullie wel eens iets kopen op Ibazar, maar hier loopt iemand de boel gigantisch te flessen: (URL) wordt een van de nieuwe treinen van S@H verkocht voor meer dan 150 piek onder het mom van een 'zeer exclusieve trein'! (via S@H kost (...) (23 years ago, 29-May-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: nieuwe trein te koop op Ibazar —Frank Buiting
   "wessel burgers" <wessel_b@yahoo.com> wrote in message news:GE3o7q.Jp3@lugnet.com... (...) iemand (...) piek (...) Een duidelijk geval van misbruik maken van de mensen die niks van S@H weten. Zo te zien is het startbod 60 piek en er zijn dus mensen (...) (23 years ago, 29-May-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: nieuwe trein te koop op Ibazar —Jan-Albert van Ree
     (...) Ik snap ook niet dat mensen sowieso LEGO van iBazar kopen... prijzen zijn er zo te zien allemaal SCHANDALIG hoog... veiling.com is wat dat betreft prettiger qua prijs, al is het aanbod ook minder. (23 years ago, 29-May-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: nieuwe trein te koop op Ibazar —Barry Lamers
    Frank Buiting <frank.buiting@infopulse.nl> schreef in berichtnieuws GE3vMt.EJu@lugnet.com... (...) ongeveer (...) weten. (...) handig (...) US (...) Het is de bedoeling dat in de 2e catalogus van dit jaar ook de trein-set's komen te staan. (...) (23 years ago, 29-May-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: nieuwe trein te koop op Ibazar —Wessel Burgers
     (...) Interessant, Ik vraag me alleen af of de bestedingen op S@H een goede indicatie kunnen geven van wat een product op de schappen gaat doen. Het lijkt mij dat het 'Lego-bestedingspatroon' van iemand die op S@H koopt nogal verschilt van dat van (...) (23 years ago, 30-May-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Tweede catalogus (was Re: nieuwe trein te koop op Ibazar) —Jaco van der Molen
   (...) Betekend een tweede catalogus ook dat o.a. deze sets komen? (URL) (23 years ago, 30-May-01, to lugnet.loc.nl)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR