To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.nlOpen lugnet.loc.nl in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Nederland / 19
    Gelukkig nieuwjaar —Sybrand Bonsma
   Hallo iedereen Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar toewensen. Ten tweede heb ik een vraag. Het laatste berichtje dat op deze nieuwsgroep staat is nog van voor de kerstdagen. Klopt dit en is iedereen met vakantie of met de nieuwe sets (...) (26 years ago, 6-Jan-99, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: Gelukkig nieuwjaar —Eric Brok
    (...) Er zijn gewoon weinig Nederlanders die hier actief zijn. (...) Heb 'm. Als je dit leest zul je jij 'm intussen ook wel zijn tegengekomen. Eric Brok (26 years ago, 6-Jan-99, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: Gelukkig nieuwjaar —Mark de Kock
   (...) Ik heb die nieuwe catalogus al sinds 27 december. Samen met twee nieuwe SpacePort doosjes. Zien er wel leuk uit, maar ik denk dat ik voorlopig ga sparen voor als de StarWars sets uitkomen. Weten jullie waarom van de adventures de nieuwe sets (...) (26 years ago, 6-Jan-99, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: Gelukkig nieuwjaar —Eric Brok
    (...) Viel me ook al op. Is een pijnlijk foutje omdat de prijsvraag achterop vereist dat je de Inca-indiaan in verband brengt met de spin (als ik me goed herinner). Hopelijk komen de nieuwe Adv. toch uit als verrassing. Ook zien we in de cat nog (...) (26 years ago, 7-Jan-99, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: Gelukkig nieuwjaar —Mark de Kock
   Eric Brok writes/wrote/has written: (...) Da's ook zo'n _don't_ van vorig jaar: een catalogus uitgeven en dan rond augustus een nieuwe met 'verassingen' (Znap...K'nex-spinn-off) Op die manier kan ik mijn Lego-budget toch niet plannen ?! (...) Mee (...) (25 years ago, 11-Jan-99, to lugnet.loc.nl)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR