To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.nlOpen lugnet.loc.nl in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Nederland / 1630
    BFC in MLCad —Jaco van der Molen
   Hallo allemaal, Graag zou ik van iemand uitleg willen over BFC, als al iemand het weet :-) Wat is het, wat doet het en wat kan je er mee? Ik weet dat het iets met renderen te maken heeft in POV-Ray maar wat het doet in MLCad niet. Je kunt dit (...) (21 years ago, 2-Jul-03, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: BFC in MLCad —Stefan van Zwam
     (URL) is een site van een van de pioniers op het gebied van brickfilms (animatie-films met lego). Hij heeft zich de laatste tijd verdiept in real-time 3D graphics, en legt op bovenstaande pagina wat uit over de theorie van het zogenaamde 'Back Face (...) (21 years ago, 3-Jul-03, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: BFC in MLCad —Jaco van der Molen
     (...) Inderdaad :-) Maar die site is wel interessant! Jaco (21 years ago, 4-Jul-03, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: BFC in MLCad —Frank Buiting
   (...) Volgens mij is het een soort optimalisatie van de POVRay file, vlakken die niet getekend hoeven te worden (noppen die in de onderkant van een steen verdwijnen) worden niet mee geexporteerd en dan hoeft POVRay daar geen rekenwerk op te (...) (21 years ago, 3-Jul-03, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: BFC in MLCad —Jaco van der Molen
   Ah! Dus e.e.a. zou sneller getekend moeten worden? Dat ga ik eens testen met wat grotere modellen die ik in MLCad heb. Hartelijk dank, Jaco "Frank Buiting" <felsir@chello.nl> schreef in bericht news:HHGwCv.1oAq@lugnet.com... (...) :-) (...) niet (...) (21 years ago, 4-Jul-03, to lugnet.loc.nl)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR