To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.czOpen lugnet.loc.cz in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Ceská Republika / *50 (-5)
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) No to si ako moj kamarat ! Ten jazdi autom na druhu stranu ulice do stavkovej kancelarie ! Ja nejazdim autom kazdy den. Byvam v centre mesta a mam vsetko po ruke. Ale ked idem niekde mimo Bratislavu na nejaku akciu, alebo aj v Bratislave (...) (24 years ago, 4-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) Haole - to mi pripada ako (citaj odzadu) - elohssa. ;) No inak u nas to je podobne. A v Cechach to je uplne rovnake ako u nas. Proste ciganov treba chranit, aj ked su tou najvacsou zberbou v state ! S ciganmi su same problemy, ale stat ich (...) (24 years ago, 4-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Mindstorms a Legovy Hry
 
(...) :)))Slysel jsem ze v LA nekoho povolali k soudu v roce 3-1-1900. Napriklad telefonni sluzby jako AT&T kdyby nebyli spraveny pro Y2K tak kdybys volal nekam long-distance a zacal hovor pred pulnoci a skoncil po pulnoci tak by ti nauctovali hovor (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) No to zase ne ;) ale je to tam dost nudny. Neco takovyho jako nekde u nas na venkove kdyby musel kazdy den pracovat v kravine nebo sedet na traktoru ;) (...) To je pravda. Tady napriklad jezdi autobusy nekde tak kazdou hodinu a po devatu vecer (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) Ja (...) biely ! (...) No oni tady zadny konflikty nejsou. Je to takova studena valka. Lidi na verejenosti jakztakz spolu vydrzej ale po praci jdou domu a moc se nestykaj. Bilym lidem se tady rika "haole". To znamena pitomec havajsky. Je to (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.cz)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR