To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.czOpen lugnet.loc.cz in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Ceská Republika / *25 (-20)
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Ferrari milion dolarov ??? To vychadza na 42 milionov korun... Tu v Europe dostanes Ferrari za 20 milionov, aj menej. V Bratislave mal Ferrari boss jednej mafie. Ale koncom leta ho zastrelili... tak neviem komu zostalo to Ferrari. ;) (...) No. (...) (25 years ago, 29-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) No je to na Slovensku v Bratislave na Devine. To je taka zrucanina hradu este z Velkomoravskej rise. Je tam pekny vyhlad na Dunaj, na Rakusko a je vidiet az do Viedne ked je pekne. Heh... ale inak, kazdy kto si pozrel tu fotku sa ma pytal, ci (...) (25 years ago, 29-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) okuliarmi. ;)) (...) Hezky fotky ;) Je to na slovensku nebo jste nekde na rekreaci? Kdo jsou ty ostatni lidi v tech obrazcich a v jakym meste vlastne bydlis? Pokusim se oskenovat svoje foto jestli nejake najdu! Myslim si ze jsem byl naposledy (...) (25 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Tady je Corvette povazovano za nejlepsi sportovni auto pro lidi ktery si nemuzou dovolit ty opravdovy sportovni auta jako ferrari, lamborghini, etc. Ferrari tady stoji asi milion dolaru. Lamborghini asi 250.000 Taky jsem videl lamborghini jet (...) (25 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) To nie je len u nas, akoze v Cechach a na Slovensku, ale v celej Europe v podstate. V Europe je palivo dost drahe. Pretoze tu nie je nikde ropna krajina. V Europe sa nikde netazi ropa v takom mnozstve, aby sme si mohli dovolit mat lacny (...) (25 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) Skoda ze nemas nikde foto. Celkom som na Teba zvedavy. ;))) Horsie ako ja vyzerat nemoze nikto, takze si myslim, ze sa nemas za co hambit. ;) No... a mna vidiet mozes... zial... (URL) fotke cislo 4 a 5 myslim som. Proste som ten s tymi (...) (25 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Ja nemam Trans-am ale obycejnyho Firebird. Ten stal asi kolem 22.000 USD. Je dost rychly a uplne to staci. Ma to 200 konu. Je to uplne stejny jako ten trans-am akorat ze jsou v tom jiny motory. Trans-am ma asi 320 koni (horsepower) a hauls (...) (25 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) Bohuzel svoji fotku nemam oskenovanou nikde protoze sebe zarazuju mezi veci ktery se mi osklivi fotit ;))) Mas nekde tvoji fotku a nebo webovou stranku? (25 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  P.S. :-)
 
Chcel som sa Ta spytat, ci mas niekde na Internete svoje foto, alebo ci mas oscanovane foto niekde ? (25 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Dan, to snad nie je mozne ! Pontiac Firebird (Trans Am) ciernej farby je mojim snom od roku 1985 !!! Mojim najvacsim snom co sa aut tyka ! Ja neviem, ako je mozne ze som narazil zrovna na Teba tu na Internete, ale splnas uz dva moje sny !!! (...) (25 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Mam '99 Pontiac Firebird: (URL) 200 koni a jezdi se v tom skvele! Je to sportovni auto a ctvrty co jsem vlastnil. Akorat ze to vepredu ve spod ma nekaou zabranu a tak to vzdycky drncne kdyz se jede prez nejakej hrbolek nebo vymolek :))) Taky (...) (25 years ago, 26-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Ake mas auto ? (...) No... to verim, ze v USA su auta lacne. Len to je podla mna tak, ze americke auta su tam lacne, ale europske ako BMW, Mercedes su aj tam dost drahe. Alebo sa mylim ? Inak za milion korun tu u nas dostanes luxusne europske (...) (25 years ago, 26-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) LEGOm ;)) (...) Taky rad jezdim v mym novym aute, stavim z lega, chodim cvicit s cinkama, programuju na pocitaci nebo cumim na televizi ;). Tady v USA jsou auta levny porovnanim s u nas. Slysl jsem ze za milion korun tam clovek muze dostat (...) (25 years ago, 25-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Je tu nekdo?
 
(...) No ked mam pravdu povedat, tak za tych 13000 dolarov by som si aj ja kupil radsej auto. Velmi rad jazdim. ;)) Mam vodicak (ridicak) od roku 1989, a odvtedy stale jazdim. Auta patria medzi moje najvacsie hobby. Spolu s LEGOm ;)) Ozaj... ake (...) (25 years ago, 25-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Je tu nekdo?
 
(...) by (...) 13 (...) Koupil to nekdo taky v Singapuru. Asi tam nemaj s penezma co delat. Premyslim: 100 legovych stavebnic nebo novy auto? Hmmm, to je tezka volba, ale asi bych si koupil novy auto ;-) (25 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Je tu nekdo?
 
(...) 13000 USD ???? To myslis vazne ??? Ja som najviac videl asi za 1000 USD, ale 13 tisic ??? Nechapem kto to mohol kupit. ja rozmyslam c kupim za 100 dolarov nieco... Nie este za 1000. Najviac co som zatial zaplatil za LEGO bolo myslim 250 (...) (25 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Je tu nekdo?
 
(...) sbiraji (...) posmivali (...) rokoch (...) Potom (...) To je fakt smula. Za to co bys dostal kdybys to bejval prodal na internetu by jsi si mohl koupit nejakou horsi chalupu nekde na venkove :-) A nebo novy auto :-) Ty ceny za ktery se lego (...) (25 years ago, 23-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Je tu nekdo?
 
(...) No presne tak. Mozno aj niekto u nas (nechce sa mi stale pisat v Cechach a na Slovensku ;)) LEGO zbiera a mozno aj ma pristup k Internetu, ale je otazne ci pozna linky, na ktorych je o LEGE najviac. Napriklad LUGNET. Ja som prve LEGO dostal v (...) (25 years ago, 23-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Je tu nekdo?
 
(...) je (...) Ja si myslim ze v Cechach a na slovensku budto neni moc lidi ktery sbiraji Lego, ty ktery by chteli sbirat tak na to nemaj penize a nebo ty ktery sbiraji nemaji pristup k internetu. :-) Pamatuju si kdyz mi bylo tak 13 ze myho kamose (...) (25 years ago, 22-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Je tu nekdo?
 
(...) No nebude to celkom tak. Ja zbieram LEGO a aj ked ma to stoji dost penazi... je to moj konicek. Ale som rad, ze sa tu aspon niekto ozval. ;) Rene. (25 years ago, 22-Dec-99, to lugnet.loc.cz)


Next Page:  5 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR