To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.beOpen lugnet.loc.be in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / België/Belgique / *97 (-20)
  Re: Lego Event 2002
 
Hallo, Enig idee wat voor dokumentatie ik zou moeten voorzien voor eventueel geinteresseerden? Ik kan het boek Edits Pro mee brengen, eventueel een lijstje met links van interessante lokaties (Elektuur.nl, edits Pro website, ...) Groetjes en tot in (...) (22 years ago, 29-Sep-02, to lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be)
 
  Re: Lego Event 2002
 
(...) Dat is tenminste het idee dat hierachter zit. (...) Nog niet, doe ik nog deze avond. Sybrand Bonsma is reeds op de hoogte van mijn komst en zorgt voor een geschikte plaats. Spoor lay-out is bij hem bekent. (...) Dat hoop ik ook. Blijkbaar zit (...) (22 years ago, 26-Sep-02, to lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be)
 
  Re: Lego recordpoging in Oostende.
 
(...) Hallo Stijn, zijn er bij jou weten ook ergens afbeeldingen van deze geslaagde recordpoging te vinden? Met vriendelijke groet, M. Moolhuysen. (22 years ago, 25-Sep-02, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.nl)
 
  Re: Lego Event 2002
 
(...) Dat is geweldig, Ludo. Het zal prettig zijn jou weer terug te zien. Maak je maar niet al teveel zorgen over de demonstratie. Zelfs in het geval het niet helemaal perfect verloopt, weet ik zeker dat het voor alle geïnteresseerden een leerzame (...) (22 years ago, 25-Sep-02, to lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be)
 
  Lego Event 2002
 
Hallo, Hierbij meld ik jullie dat ik, indien er nog overnachtingen vrij zijn, naar het Lego Event kom met mijn DIGITAAL gestuurde treinen. Daar mijn hardware nog niet volledig klaar is, kan ik onmogelijk een vol automatische baan presenteren, maar (...) (22 years ago, 25-Sep-02, to lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be)
 
  HELP: Stickers 396 - Tatcher Perkins Wild West Lokomotief
 
Ik zoek scans van de stickers, dat is voldoende. - heeft iemand de scans toevallig? - staan ze al op Internet, en waar dan? - kan iemand even z'n lok op de scanner leggen? 144 DPI als het kan. Graag omgaand reactie, rechtstreeks naar mij. Zodra ik (...) (22 years ago, 16-Sep-02, to lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be)
 
  Re: Lego recordpoging in Oostende.
 
(...) Update 24/08/2002. Vandaag is het officieel bevestigd. Met meer dan 500.000 steentjes heeft België het record van de hoogste Lego toren. De metingen wezen uit dat de toren 26,70 meter hoog was. Nu maar hopen dat dit record enige tijd stand (...) (22 years ago, 24-Aug-02, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.nl)
 
  Lego recordpoging in Oostende.
 
Vandaag gelezen in Gazet Van Antwerpen: Vanaf morgen (18 augustus) tot en met zondag 25 augustus kan je in Oostende terecht voor het bijwonen van de recordpoging om de hoogste Lego toren. Momenteel is dit record in handen van de Moskovieten, met een (...) (22 years ago, 17-Aug-02, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.nl)
 
  LEGO®WORLD 2002
 
LEGO®WORLD 2002, Maybe you have already heard something about this, but here is the offical announcement. From October 18 until October 22, The IJsselhallen in Zwolle, The Netherlands will be once again be devoted to LEGO, as then probbaly Europes (...) (22 years ago, 20-Jul-02, to lugnet.events, lugnet.loc.eu, lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be, lugnet.loc.lu, lugnet.loc.de)
 
  Lego Trein & Edits Pro
 
Hallo, Mijn eerste beschrijving van het Edits Pro systeem samen met Lego treinen is nu te vinden op mijn home pagina. Merk op dat dit alles in het Engels is, zodat dit dan ook voor onze niet Nederlandstalige kolega's ook leesbaar is. Ik weet (...) (22 years ago, 29-May-02, to lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be)
 
  Re: Lego Trein & Edits Pro
 
(...) Hallo Jeroen, en alle andere geinteresseerden, Van zodra ik wat meer tijd heb plaats ik nog enkele foto's op de bricshelf link en plaats ik een 'verslag' op mijn web site. Intussen heb ik een 4-tal verlichtings palen uitgerust met een witte (...) (22 years ago, 12-May-02, to lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be)
 
  Re: Lego Trein & Edits Pro
 
Zie ook (URL) vriendelijke groet, M. Moolhuysen. (22 years ago, 6-May-02, to lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be)
 
  Re: Lego Trein & Edits Pro
 
(...) Ziet er indrukwekkend uit, maar uh, kan je misschien wat tekst en uitleg geven? Wat is/doet die booster? Waar zijn al die knopjes voor op het controle-paneel? En hoe ziet de in te bouwen electronica er uit? In de gele loc kan j al teen en (...) (22 years ago, 6-May-02, to lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be)
 
  Lego Trein & Edits Pro
 
Hallo, Voor de geinteresseerden, hier een link met enkele foto's van het systeem. Er volgen binnenkort nog enkele foto's. (URL) (22 years ago, 4-May-02, to lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be)
 
  Re: Lego Trein & Edits Pro
 
(...) Zo is het ook. Het principe is vergelijkbaar met een afstands bediening van een TV. Hiervoor werden oorspronkelijk ook zo'n I.C.'s gebruikt (van Motorola), zodat we speken van het Motorola formaat / protocol. Het voordeel is dat treinen op (...) (22 years ago, 9-Apr-02, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.nl)
 
  Re: Lego Trein & Edits Pro
 
(...) Hallo Ludo. Ik weet maar heel weinig van digitaal aansturen, ik geloof dat het zoiets was als treinen op afstand en onafhankelijk van elkaar regelen. Ik ben heel benieuwd naar wat het kan, en het klinkt in ieder geval als een technisch (...) (22 years ago, 8-Apr-02, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.nl)
 
  Lego Trein & Edits Pro
 
Hallo, Na 2 jaar is het er dan toch van gekomen. Mijn eerste 2 treinen die via digitale aansturing rijden. Hiervoor heb ik het Elektuur ontwerp 'EDITS PRO' gebruikt. Intussen heb ik 5 werkende decoder printjes, en nog een 4-tal in de steiger staan. (...) (22 years ago, 6-Apr-02, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.nl)
 
  Re: ALDI Actie
 
(...) Hallo, Hier dan een ietsje meer info betreffende de ALDI LEGO SOFTWARE actie. Er is keuze uit verschillende LEGO SOFTWARE titels, zoals Rock Raiders, Chess, Eiland2, Friends, Loco, Racers & Stunt Rally. De software zit in een DVD doosje ZONDER (...) (23 years ago, 6-Mar-02, to lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be)
 
  ALDI Actie
 
Hallo, Volgende week Woensdag (6 Maart) is er bij ALDI Belgie volgende buitenkansje: Diverse BOB DE BOUWER VIDEO's met de LEGO EILAND 2 CD ROM. Dit alles voor de prijs van € 9,99. Groetjes, Ludo (23 years ago, 2-Mar-02, to lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be)
 
  Re: ontmoedigend, niet?
 
(...) Dit heb ik vorige week reeds gedaan. Merk op dat je hier maar ééns per week toegang krijgt om de enquete in te vullen! (...) Ludo (23 years ago, 19-Feb-02, to lugnet.loc.nl, lugnet.loc.be)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR