To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.csOpen lugnet.loc.cs in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Czechoslovakia / 8
  P.S.
 
Hehe... no u nas cigane nevedia co to je pocitac, nieto este Internet ! ;)) U nas cigani ani nechodia do barov, alebo na disko, kam chodia biely. Aspon v mestach nie. Na dedine mozno ano. Proste u nas cigan skonci zakladnu skolsku dochadzku a (...) (24 years ago, 12-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: P.S.
 
(...) ano, cetl jsem ze cikani chodi do zakladni skoly. Taky jsem cetl story o jedny rodine ktery opustili ceskou republiku kvuli diskriminaci a sli do nemecka. Tam cekali rok o azyl ale nedali jim to. Pak sli do rakouska a nedali jim to ani tam. (...) (24 years ago, 13-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: P.S.
 
(...) Ano, teraz je to velky problem jak v Ceskej, tak aj v Slovenskej republike. Cigani vycestuju hromadne do nejakej krajiny Europskej unie a nasledne nam zavedu vizovu povinnost v tej krajine. ;((( Normalne mame koli ciganom uz medzinarodne (...) (24 years ago, 19-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: P.S.
 
(...) ze (...) Ano, mexikani jsou svine. Mnoho jich zije v los angeles kde je nejvetsi kriminalita v americe. Zatimco cikan te okrade, mexikan te zabije. Jeden chlapik s kterym delam se bal tam nosit zlaty hodinky protoze by mu prej usekli ruku (...) (24 years ago, 22-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: P.S.
 
(...) No tu cigani zas az tak nevyskakuju, ale... no je to bordel s nimi. Stava sa ale ze aj zabiju. Boli pripady, ze prepadli 80 rocnu zenu, zobrali jej 30 korun a zabili ju !!! ;(((( Toto nepochopim. ;((( Inak Ty nosis prstene ? Nosis aj (...) (24 years ago, 30-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: P.S.
 
(...) korun (...) Take jsem slysel o takovych pripadech v USA. Nejhorsi bylo nekde na zakladni skole kde zabili jednoho kluka kvuli 80 centu aby si mohli jit koupit zvykacky. No tech 80 centu vyjde skoro na tech 30 korun tak je to snad podobny :() (...) (24 years ago, 30-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: P.S.
 
(...) No ano. Niektori ludia nie su normalny. Vyslovene koli 30 korunam zabiju cloveka. Inak poznas serial "South Park" ? ;)) (...) Ja nenosim nic. Ani prsten, ani retiazku, ani nausnicu, ani nic. ;)) Nemam to rad a moze to byt aj nebezpecne v (...) (24 years ago, 6-Feb-00, to lugnet.loc.cs)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR