To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.skOpen lugnet.loc.sk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Slovakia / 48
  "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
Tak jsme ozivili skupinu loc.cz a loc.sk ze tyto skupiny jsou jedny z nejvic pouzivanych tenhle tyden :) Dokonce vic nez Italie, Nemecko, Japonsko a jiny evropsky zeme :) Muzes se na to kouknout na (URL) "What's hot this week" neboli "Co je teply (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) :))))))) Dobre si to prelozil... co je teply... ;)))) Este ze sa to nevola "Who's hot this week" ;))))) No... pekne sme to ozivili. Vsimol som si. Na to, ze tie skupiny tvorime LEN dvaja to je celkom slusne ! Na zaciatku, ked sme si zacali (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) No ono mi to ze zacatku taky delalo problemy sem psat. Napriklad kdyz sem pisu tak musim do okynka napsat D. Jezek ale pak to vyjde jako Dan Jezek. s e- mailovou adresou je to stejny. Ono je to vsechno popsany v ty registraci a kdyz (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) e- (...) No pockaj. Ja som to mal tiez tak, ze som musel pri kazdom prispevku pisat svoje meno a e-mail adresu. Ale potom som nieco spravil (neviem uz co ;)) a uz nemusim pisat nic. Rovno pisem text. Tak neviem. Tusim som to niekde zadal ako (...) (24 years ago, 4-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) nerozumis (...) hovorit (...) A kde ses naucil mluvit nemecky a anglicky? To je docela dobry. Vsadim se ze asi umis taky rusky ne? Ja rustinu zapomnel ale jeste ji umim jakztakz cist. A co takhle cikanstinu? ;))))) Nekde jsem slysel ze "cikat" (...) (24 years ago, 6-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) Nemecky som sa naucil este na zakladnej skole, ale my sme tu v Bratislave vzdy mali rakusku televiziu (aj za komunizmu), takze som pozeraval americke filmy v nemeckom dabingu. Takze aj tam som sa zdokonalil. No s anglistinou to uz bolo (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) text, (...) ze (...) Mluvis dobre anglicky jak jsem cetl nektere tve anglicke prispevky :) Hromadna vetsina americanu umi jenom anglicky a vetsina z nich jsou ignoranti. Oni totiz myslej ze jsou hlavni zeme na svete a koukaj se z vysoka na (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR