To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.skOpen lugnet.loc.sk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Slovakia / *47 (-5)
  Re: Dobrodruznici
 
(...) A hrat si na pisecku a stavet babovicky by jsi si nechtel? ;)))...))) (...) vybudoval (...) nim. (...) Nee, ja nemyslel hovno ale hovno v anglicine. Teda S... H... you know... ;))) Ale mas pravdu. I kdyz tam napisu anglicky slovo tak se tam (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Insectoid (...) pozriet (...) No o tom tady byla dlouha diskuze prej ze by meli vyrobit jako casti wild west series cernochy jako otroky. No ale potom by taky mohli vyrobit policejni stanici s cernochem jako veznem ;)))) Kdyby to udelali tak (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) Hehehe.... Ale este to take zle nie je. Len som sa nad tym tak zamyslal, ked som to videl v regaloch v obchode. ;))) Taka restauracia Paradisa... ;))) Hehe... alebo zeby som si kupil teraz tu celu novu seriu belville ? Princovia, (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Ano, tie jednoduche xychty boli klasika. Ale mne sa napriklad paci ten xycht Mikulasa :)) Hehe... no a ten Timmy z Time Cruisers - ;)) bol som si ho pozriet v katalogu. ;)) No fakt vyzera jak homos... ;))) Ale myslim si, ze fakt mohli nechat (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Ty (...) znak (...) Ne ty ne i kdyz ty taky nebyli spatny. Proste se mi ted nelibi ze figurky maji obliceje jenom namalovany, treba s brylema nebo s fousama, atd. Libilo se mi vic kdyz figurky meli xichty vsechny stejny asi tak do roku 92. (...) (24 years ago, 31-Dec-99, to lugnet.loc.sk)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR