To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.skOpen lugnet.loc.sk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Slovakia / *32 (-5)
  Re: Dobrodruznici
 
(...) Ty sbiras Belville? ;) Je to proste skoda kdyz to takhle pujde dal. 80 leta byly pro lego nejlepsi roky. Ty legovy inzenyri neco uz asi moc dlouho kouri a za ty roky jim zemrely mozkove bunky a ted nemuzou vytvorit nic jineho nez tyhle shit (...) (24 years ago, 29-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Hehe. No dik. ;)) Ja som samozrejme tiez rad, ze je tu niekto kto nehovori len anglicky a je z Ceskoslovenska. ;)))) Tiez nikoho ineho takeho nepoznam. ;) Je to fajn, ze sme na Lugnete ozivili kanaly loc.cz a loc.sk. ;))) A myslim, ze celkom (...) (24 years ago, 29-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) No dnes ano. DNES ked sa pozries na produkty LEGO a mas ich ohodnotit podla krasy a detailov, tak jedine Model Team a Technic. Mesto - SHIT !!! Vsetko juniorizovane ! Vesmir - prakticky neexistuje ! Vlaky - juniorizovane. Pirati, hrady - (...) (24 years ago, 29-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Sme tu dvaja. (Re: Nejsi tu sam! (Bylo: Re: To som tu sam ?))
 
(...) No presne. To som si hovoril aj ja, ked som predaval moje policajne LEGA. mal som vsetko od 1983. Uplne vsetko, az do roku 1995. Potom som uz nestihal kupovat. Lebo som kupoval aj vesmir. Tak som to predal spolu s ostatnymi. Ako som Ti uz (...) (24 years ago, 29-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Lego je OK! ;)
 
Musim ti rict je jsem moc rad ze jsi se tu objevil. Byl jsem rad kdyz jsem poprve objevil na internetu ostatni "dospely" ;) lidi ktery sbiraji lego. Ale ty jsi prvni clovek od nas ktery se zajima o lego. To je super! :) Mimochodem, co rikas (...) (24 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.sk)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR