To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 648
  Re: Droid Developer Kit 9748
 
"ObNoX" <ham@wombat.ludvika.se> wrote in message news:G2KwwA.2G8@lugnet.com... (...) bitar (...) Klart man har (som starwars freak) står fint i bokhyllan. Det är väl inte världens roligaste att bygga men resultatet är bra. Den kör omkring som en (...) (24 years ago, 17-Oct-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Droid Developer Kit 9748
 
(...) Lite SW-freak är man juh, var tvungen att köpa en liten X-Wing när den kom ut. Jag måste erkänna att SW Ultimate Collectors Series får en att dräggla ohejdat. Jag är i och för sig mest ute efter mer nyttiga delar att leka med när man bygger (...) (24 years ago, 18-Oct-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Droid Developer Kit 9748
 
(...) Måste ha lön! Hittade DSDK idag... Men innan jag köper den tänkte jag höra efter om den överhuvudtaget är något att ha... Två andra jag är sugen på men småtveksam till, givet priset, är PowerPuller & Silver Champion... Efarenheter, åsikter, (...) (24 years ago, 18-Oct-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Droid Developer Kit 9748
 
(...) ut. (...) ohejdat. (...) microscouten (...) Har läst på nätet att i USA kan man köpa en speciell fiberkabel som gör att man kan styra motorn och sensorn från RCX'en. Jag har fått min Microscout att köra motorn med en signal från RCX'en (...) (24 years ago, 18-Oct-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Droid Developer Kit 9748
 
(...) Hmmm, trevligt. Tyckte jag såg någon bild med något liknande på någon websida. Ska nog ta och leta efter mer information om det. Tackar! //Harri (24 years ago, 20-Oct-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Droid Developer Kit 9748
 
(...) ut. (...) ohejdat. (...) Skönt att höra att det inte bara är jag som är desperat behov av lön. :) (...) I butik? Hmm, undrar om man skulle ta och besöka närmaste leksaksaffär idag och inspektera hyllorna? Jag hade lagt in en beställning på (...) (24 years ago, 20-Oct-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Droid Developer Kit 9748
 
(...) Myrorna* har hyggliga vinterjackor för runt hundralappen. Dra ner på fåfängan _och_ ha roligt i vinter! :) *Det går lika bra med UFF, Emmaus eller loppiset runt hörnet. Glöm inte att spana efter legofynd samtidigt! -- Tore Eriksson Sweden (...) (24 years ago, 20-Oct-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Droid Developer Kit 9748
 
(...) Tre dagar kvar... :-) Dessutom fick jag tillbaka min 7190 (Millenium Falcon) idag... Den var utlånad till polisen som plockade fingeravtryck på den eftersom några elaka tjuvar tänkte sno den när de gjorde inbrott hos mig. Något att bygga har (...) (24 years ago, 22-Oct-00, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Droid Developer Kit 9748
 
(...) *LOL* Jaja, idag har jag iaf köpt DDK 9748 för 499:- på Lekhuset i Norrköping. Egentligen var jag i Norrköping för att hitta en dyr, fin present åt åt min far som snart fyller jämnt, men han får väl nöja sig med en lite billigare... ;o) (...) (24 years ago, 18-Nov-00, to lugnet.loc.se)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR