To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 338
    Re: FOTY: Flera gamla legon! —Anders Isaksson
   Tobias Möller skrev i meddelandet ... (...) Jag kunde inte låta bli att reagera på uttrycket 'gamla' :-) Häromdagen fick jag ett brev från Danmark, med tre Legobitar (som 'betalning' för BlockCAD). Brevskrivaren, en äldre gentleman, beskrev hur han (...) (24 years ago, 18-May-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: FOTY: Flera gamla legon! —Tobias Möller
     (...) <SNIP> (...) De där citationstecknen är verkligen välplacerade :-) Du tog verkligen ner mig på jorden igen, men du är väl avundsjuk :-) (...) Jag vet vad du menar med "skitig" :-) Två av mina kompisar (syskon) har en del lego (bl.a. (...) (24 years ago, 19-May-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: FOTY: Flera gamla legon! —Tore Eriksson
   Jag får en kuslig känsla av att jag överträffat mitt tidigare bidrag till Hall of Shame...! (Det där med att kassera brandslangen till min H0-brandbil i tron att det nog var någon del från någon Kinderäggleksak e d...) Saken är den: Som jag tidigare (...) (24 years ago, 22-May-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: FOTY: Flera gamla legon! —Tobias Möller
   Hoppsan... Jag har också gjort en del dumt med lego, men inget så här dumt :-) Jag har slängt klossar, spolat ner dem i toaletten etc :-( Min "kompis" (före detta kompis) brukar ta rymdlegogubbar, såna där gamla, klassiska, fylla dem med rödfärg och (...) (24 years ago, 25-May-00, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR