To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 3087
    Re: Legoträff i höst (2008) —Mikael Sjöstedt
   Bra initiantiv Anders!! I september funkar helgerna v.36,37 & 38 för mig. Jag vet inte hur jag jobbar i oktober ännu. Dina förslag låter kul, jag gissar att ni kört rätt mycket av detta förut. Jag har egentligen inga tåg eller robotar utan kör mest (...) (16 years ago, 30-Jul-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst (2008) —Anders Isaksson
     (...) Jag visste väl att det var något jag hade glömt :-) Vi borde nog formalisera SweLug så pass att organisationen åtminstone existerar - just nu är det väl så att skriver man här på loc.se så är man med i SweLug :-) (16 years ago, 30-Jul-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst (2008) —Johan Karlsson
     (...) Se bara till att föra protokoll eller liknande. För vi(jag!?) som inte kan vara där kommer kräva en redogörelse efteråt. ;) En fördel med att vara en faktiskt förening är att det förmodligen finns pengar att ansöka om som kan användas till att (...) (16 years ago, 2-Aug-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst (2008) —Anders Isaksson
     (...) Om du inte redan har gjort det, så kolla in här: (URL) * En speedbuild av ett stort set, ev kan jag fixa fram en 10188 Death (...) Kan fungera, beror kanske på vilka åldrar vi har närvarande. Det vara svårt att genomföra en sån aktivitet om (...) (16 years ago, 30-Jul-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst (2008) —Anders Isaksson
     Den allra första träffen har bytt URL: (URL) Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (16 years ago, 30-Jul-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst (2008) —Andréas Rootzén
   Jag och äldste sonen kommer såvida det inte blir helgen v39 för det är nog det enda som jag inte kan flytta typ. Önskar lite senare än sept- okt...okt eller senare om det är möjligt men inte i dec för där brukar det vara fullt iaf. Föreslår helg v (...) (16 years ago, 30-Jul-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst (2008) —Anders Isaksson
   (...) Det är givetvis inga problem att lägga det hela lite senare, men inte gärna längre bort än v:a 45 (min åsikt). Skall jag lägga upp en Google Calender för SWELug, så får vi fylla i vilka helger som passar, och så tar vi den där flest kan komma? (...) (16 years ago, 31-Jul-08, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR