To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 2988
    Förbaskad i kvadrat. —Andréas Rootzén
   Jag gillar inte att man kan skriva in mitt namn i en sökmotor och få upp allt jag skrivit på internet eller vilka bilder jag tagit på eller var jag varit ...jag tycker att det är privat. La en sökning igen på google med för och efternamn där över (...) (18 years ago, 23-Oct-06, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Förbaskad i kvadrat. —Anders Isaksson
     (...) I så fall borde du inte ha använt ditt namn. Den som sig i leken ger får leken tåla :-) (...) mailinglista, som i sin tur är länkad till andra forum. (...) aktuella post som syntes :-) (...) Funkar inte så bra för mig - 941000 träffar. Det (...) (18 years ago, 23-Oct-06, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Förbaskad i kvadrat. —Tore Eriksson
      (...) "Min älskade Make. Vår käre Far, Svärfar,. Morfar och. Gammelmorfar. Tore Eriksson har idag lämnat oss, övrig. släkt och vänner i sorg. och saknad." Brr... (18 years ago, 24-Oct-06, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Förbaskad i kvadrat. —Johan Vettefors
      Med ett undantag hittade jag inget när jag sökte på mitt namn som jag inte redan kände till. Inte så konstigt då jag är ensam om mitt namn i hela världen. Det nya jag hittade var dock väldigt överaskande och glädjande. Två av mina modeller har (...) (18 years ago, 24-Oct-06, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Förbaskad i kvadrat. —Andréas Rootzén
     (...) Nja, håller inte helt med...jag tycker det är ok att någon går in på detta forumet och sedan söker här...däremot tycker jag inte att allt jag gör och säger på internet ska dyka upp i en sökmotor. Innan var inte sidan indexerad, troligen pga (...) (18 years ago, 25-Oct-06, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Förbaskad i kvadrat. —Anders Isaksson
     (...) Läs gärna senaste Ny Teknik - en professor har skickat in beräkningar som visar exakt hur mycket utsticket blir på hans variant, som för övrigt ser ut (idémässigt) precis som min senast inskickade. Det skall bli mycket spännande att se din (...) (18 years ago, 25-Oct-06, to lugnet.loc.se)
    
         Proffessor får på tafsen.... —Andréas Rootzén
     (...) Ja då var det dags. (URL) att de godkänt det hela) Om ni inte kan se bilden än så är de satta snett utåt med endast en plupp ihop men dessutom lutade neråt för att sträva än längre och de sitter lite halft på pluppen på basbiten vilket medger (...) (18 years ago, 26-Oct-06, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Förbaskad i kvadrat. —Tobbe Arnesson
     Höhö, det var skoj att söka. Speciellt att hitta denna: (URL) att Google indexerar lugnet tycker jag! Hälsar, /Tobbe ännu i dvala (18 years ago, 24-Oct-06, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Förbaskad i kvadrat. —Joel Larsson
   (...) Hittade en artikel där jag står med som jag inte kände till: (URL) får jag bara upp en massa sportresultat, jag måste ha en ytterst atletisk namne. Men lite skrämmande är det. Bra att jag har ett hyfsat vanligt namn i alla fall. (18 years ago, 24-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR