To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 2908
    Re: Min första månbas-modul —Andréas Rootzén
   (...) Nja jag är nog lite mer för det estetiska...även om det kostar lite mer. Har haft hyllor som jag byggt helt själv som nästan rasat över mig...men börjar komma lite dit jag vill... planerar att bygga upp mitt inventarie (den småsorterade delen (...) (19 years ago, 14-Mar-06, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Min första månbas-modul —Tore Eriksson
   (...) Oj, säger jag bara. Jag har en känsla av att vi lever i två totalt skilda ekonomiska verkligheter. RAACO-systemet verkar iofs praktiskt, men *helt* orealistiskt med tanke på priset - nästan tio kronor per fack/låda! Det blir mycket Lego för (...) (19 years ago, 14-Mar-06, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Min första månbas-modul —Joel Larsson
     (...) Angående Raaco... Själv har jag köpt mig ett stort skåp hur det här sortimentet: (URL) skåp har 60 ganska stora lådor, som man kan dela av med plasbitar man får med. Varje låda är aningen djupare än en 16L technic-balks längd. Betydligt (...) (19 years ago, 15-Mar-06, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Min första månbas-modul —Andréas Rootzén
     In lugnet.loc.se, Joel Larsson wrote: -snip- (...) Pappa tyckte en gång att jag skulle sortera i tidernas begynnelse, vilket resulterade i att han sorterade och jag byggde, vilket raserade sorteringen ganska fort. Hade dock en liknande men modell (...) (19 years ago, 16-Mar-06, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Min första månbas-modul —Joel Larsson
     (...) Nej det är lite oöverskådligt ibland - man tenderar att tappa bort just den lådan (en av 60 tappas lätt bort) som innehåller bitarna man vill ha i röran på skrivbordet, speciellt om man som jag inte har ett lego-dedikerat skrivbord, utan (...) (19 years ago, 16-Mar-06, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Min första månbas-modul —Andréas Rootzén
     In lugnet.loc.se, Joel Larsson wrote: Hur mycket får man ner i en av (...) Vet ej hur mycket jag får ner men man kan ju köpa facken löst, en del av varje ingår. /Andréas (19 years ago, 16-Mar-06, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Min första månbas-modul —Andréas Rootzén
   In lugnet.loc.se, Tore Eriksson wrote: -snip- (...) -snip- (...) Nä jag tycker oxå att de är sjukt dyra, men det sjuka är att jag la pengar på billiga först och nu ångrar mig. Det stör mig att de kostar så mycket att man skulle kunna köpa en hel del (...) (19 years ago, 16-Mar-06, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR