To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 2867
    Invigning av BrickShop.se Onsdagen den 1 Februari 2006. —Marcus Lundquist
    Hej alla! Då var det äntligen dags!, min hemsida är klar!! =). Eller i allafall tills nu på Onsdag den 1 Februari! Det är mycket att göra och jag har den del kvar att fixa men! på Onsdag är ni välkomna in och göra ett besök på sidan! =) Somsakt sen (...) (19 years ago, 29-Jan-06, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Invigning av BrickShop.se Onsdagen den 1 Februari 2006. —Anna Törnberg Zeinetz
     Hej! Det går inte att komma in på din shop. Sidan som jag får upp hälsar att domänen är parkerad hos digifactory. /Anna (19 years ago, 31-Jan-06, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Invigning av BrickShop.se Onsdagen den 1 Februari 2006. —Tobbe Arnesson
   Hm... 4888 är bara 2-3% billigare hos dig än (URL) och de har betydligt större utbud och dessutom det mesta på lager? Nu är du iofs. nyöppnad så jag dömmer inte ut dig helt eller än. :) /Tobbe som återigen gör en snabbvisit (19 years ago, 2-Feb-06, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Invigning av BrickShop.se Onsdagen den 1 Februari 2006. —Marcus Lundquist
   (...) Hej, Japp jag vet det, Hikmet har presset musten så hårt ur legopriserna att vinsten för varje såld artikel ligger på mellan 5-10% av försälningspriset.. Ska jag då komma och sänka mina priser ännu mer så lönar det sig alldrig. Jag försöker (...) (19 years ago, 2-Feb-06, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR