To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 223
    Space shuttle Colorado? —Jari Pyyluoma
   Är det någon som sett ifall rymdfärjan är på rea i Sverige? Den vräks ju ut i England och USA för 500 spänn. Jari (25 years ago, 17-Dec-99, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Space shuttle Colorado? —Eric Hampusgård
   Jari Pyyluoma skrev... (...) Nej, dessvärre inte. Jag kan rekommendera den eftersom den innehåller många delar som du kan ha nytta av till dina robotprojekt. Jag ska titta mer på din legosida när jag kommer hem. Just nu sitter jag på jobbet och (...) (25 years ago, 20-Dec-99, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Space shuttle Colorumbia eller Columbirado? —Eric Hampusgård
     Jag fumlade visst... (...) 8480 ska det vara förstås. (...) Hmm, är det Columbia, Colorado eller något annat? Enligt pause är det bara 'Space Shuttle'. Det är jallafall inte Challenger, väl? // Eric -- "The great thing about Lego isn't that you can (...) (25 years ago, 20-Dec-99, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Space shuttle Colorado? —Simon Lundell
   hej! Tror ni att det kan vara möjligt att hämta hem en RIS billigt? //Simon (...) (25 years ago, 20-Dec-99, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Space shuttle Colorado? —Jari Pyyluoma
   Har du sett någon billigt? www.thetoyshop.com verkade inte ha några. Jari (...) (25 years ago, 20-Dec-99, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Space shuttle Colorado? —Simon Lundell
   nej, jag har (hittils) bara tittat igenom svenska affärer, men det skiljer inte mycket i pris mellan dem. //Simon (...) (25 years ago, 20-Dec-99, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Space shuttle Colorado? —Jari Pyyluoma
   Visst är det lite konstigt att både dyra och "billiga" affärer har samma pris. Det billigaste jag sett är på Smart för 1900 kronor, och det ska vara ett grossistpris. Fast på postorder från legoworldshop, är det lite billigare. Jari (...) (25 years ago, 21-Dec-99, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR