To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1440
  En återuppväckts problem..
 
I höstas väcktes mitt stora LEGO-intresse efter ett uppehåll på 15-20 år. Jag har nu råd att köpa de stora sakerna jag aldrig fick när jag var liten, och allt är bra så långt. Men när jag ska ge mig in på att bygga egna saker, upptäcker jag att det (...) (21 years ago, 16-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: En återuppväckts problem..
 
"Ralf Jonasson" <raffej@telia.com> skrev i meddelandet news:HDG0y5.1snv@lugnet.com... (...) liten, (...) Välkommen tillbaka! (...) sen (...) som (...) Det är givetvis så, att man trivs med det man är van vid, då behöver man inte tänka utan (...) (21 years ago, 16-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: En återuppväckts problem..
 
Blocket är väl där det kan dyka upp fynd ibland men annars skulle jag nog rekommendera ebay.com kan hitta riktiga fynd där, frakten från utlandet är inte dyrare än inom Sverige. Hittils har jag inte blivit lurad trots att jag har köpt för 10k+ (URL) (...) (21 years ago, 16-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: En återuppväckts problem..
 
(...) Den problematiken känner jag igen! (...) Oja! Efter ett tag inser att man att man bara kan bygga si och så med de "gamla" bitarna och vill man bort från det fyrkantiga måste man ta till sig av det nya... Ska man dessutom tävla om de som (...) (21 years ago, 17-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: En återuppväckts problem..
 
Inriktning? Är först och främst ute efter några stora saker som husen och brandstationer från 80-talet. Det fattas 2 stora rymdskepp också.. 6980 och 6985. Får väl skryta med att jag faktiskt har en 1593 med byggvägledning! (...) (21 years ago, 17-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: En återuppväckts problem..
 
(...) Jag köpte nyligen en bunt begagnat från Blocket och då var det med en 6980, trevligt set som det verkar. Jag byggde inte ihop den själv men den verkar ha en ansenlig mängd funktioner. 6985 är det en bekannt som har, så de finns fortfarande där (...) (21 years ago, 17-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: En återuppväckts problem..
 
Bor i Åmål i Dalsland. Har just nu lagt bud på en 926 rymdbas. De jag är på jakt efter är väl 6382 brandstation, 6372 blått hus och 6374 vitt hus. (...) (21 years ago, 17-Apr-03, to lugnet.loc.se)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR