To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1401
    Re: Robotkampen i P4 —Tobbe Arnesson
   (...) Okay, så jag satte MD-spelaren på record och har nu samplat in det i PC'n. Återstår att komprimera det till MP3. Maila mig om ni vill ha ett ex.. Jag och Harri fick ett indirekt omnämnande som "två killar från Ludvika som är klart över 20 ... (...) (21 years ago, 28-Mar-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Robotkampen i P4 —Juergen Stuber
   (...) Jo, det vore bra. Kanske kan du göra ogg också, det ger bättre kvalitet? (...) :-) Jürgen "klart över 30" (21 years ago, 28-Mar-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Robotkampen i P4 —Tobbe Arnesson
   (...) Jag komprimerade MP3:an i stereo och 192kb/s vilket gav en 10MB stor fil (sju minuter intervju). Eftersom det endast är tal så är det en smula onödigt att skicka en så stor fil. Jag ska göra om det och använda en lägre komprimering och mono. (...) (21 years ago, 31-Mar-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Robotkampen i P4 —Anders Isaksson
   "Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> skrev i meddelandet news:HCLnC8.Bxn@lugnet.com... (...) Grattis!! -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (21 years ago, 31-Mar-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Robotkampen i P4 —Tobbe Arnesson
   (...) Tack! Vet inte om det är så snällt men så länge tävlingen är öppen även för vuxna så... Jag och Harri kom på oss själva med att stå och disskutera olika strategier för hur man skulle starta mot olika motståndare beroende på hur de planerade (...) (21 years ago, 1-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR