To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1356
    There's a new girl in town... —Josefin Andersson
   Hej pojkar - tänkte bara skriva en rad och säga att ni inte lyckats skrämma bort alla legointresserade tjejer. Än =) Några av er har jag haft kontakt med förut i olika sammanhang, men de flesta av er vet nog inget om mig. Jag är en 32-årig tjej från (...) (22 years ago, 13-Mar-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: There's a new girl in town... —Joakim Olsson
      "Josefin Andersson" <spock318@plopmail.com> wrote in message news:HBp82t.1qwu@lugnet.com... (...) skrämma (...) flesta (...) och (...) Välkommen! PS, gubben med den röda tröjan och den vita hatten är på väg. Han tog vägen över saloonen på väg hem (...) (22 years ago, 13-Mar-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: There's a new girl in town... —Tobbe Arnesson
     (...) Det är bara en tidsfråga! :) (...) Samlare är vi alla, mer eller mindre :) Bygger du något eget eller samlar du mest för att samla? (...) Duger fint! Hjärtligt välkommen, hoppas du ska trivas! Hälsar, /Tobbe (22 years ago, 14-Mar-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: There's a new girl in town... —Tobbe Arnesson
     (...) Förresten kan jag meddela att Överskottsbolaget i Borlänge har (eller har haft) två-tre av dessa: (URL) (jag kan ha fel men är ganska säker på att det är det setet, i vart fall blåa gubbar och en häst, finns inte så mycket annat i Western (...) (22 years ago, 14-Mar-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: There's a new girl in town... —Tobbe Arnesson
     (...) Har haft två och det var 6706. (...) 59:- (...) De skickas till Josefin så fort jag får adressen... /Tobbe (22 years ago, 17-Mar-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: There's a new girl in town... —Anders Isaksson
   "Josefin Andersson" <spock318@plopmail.com> skrev i meddelandet news:HBp82t.1qwu@lugnet.com... (...) skrämma (...) Välkommen! Vi har väl inte ansträngt oss så där vansinnigt mycket för att skrämmas, det är tvärtom alldeles för tyst här på .loc.se, (...) (22 years ago, 16-Mar-03, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR