To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1335
    SV: Inriktning —Tommy Larsson
   (...) Själv så besvarar jag den här frågan genom att prova min nya födelsedagspresent, en digitalkamera. Dagsfärska bilder finns nu uppe på: (URL) mottages tacksamt. (iaf snälla kommentarer) :) /Tommy (22 years ago, 20-Feb-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: SV: Inriktning —Tobbe Arnesson
     (...) Jag förmodar att du menar (URL) inget annat :) WOW! Härligt gyttrigt och mycket fina små detaljer! De två scener som fick mig att le som mest är dessa: (URL) gillar hur det ser ut som att han försöker övertala skorpionen att ta död på sig (...) (22 years ago, 21-Feb-03, to lugnet.loc.se)
    
         SV: SV: Inriktning —Tommy Larsson
     (...) Jag ska rapportera om han lyckas med övertalningen. :) (...) Det är en sony DSC-P91. När det har blivit lite suddigt så är det nog mitt fel snarare än kamerans. :) Sen har jag minskat lite på bilderna också, en mb styck verkade lite onödigt (...) (22 years ago, 21-Feb-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: SV: SV: Inriktning —Tobbe Arnesson
     (...) Gott! (...) Äh, jag som var säker på att DSC i filnamnen var en Kodak standard, fast nu när jag tänker efter heter nog mina dcp? Bah! 1MB per bild är ungefär 3M pixel då? (...) Jag har tagit ungefär 3.000 bilder på ett år, det är nästan tio om (...) (22 years ago, 21-Feb-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inriktning —Jacob Sparre Andersen
   Tommy Larsson skrev: (...) Jacob (der savner sine klodser) (22 years ago, 21-Feb-03, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR