To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3335 (-5)
  Re: Från SweBrick: Legoambasadör Micke aka CopMike i Christer i P3
 
Jag körde bil mellan Gbg och Stockholm när jag hörde Christer efterlysa olika hobbies. Jag ville dock vänta lite för att höra vad som kom upp, och när killen med bandtraktorerna kört sitt fanns det inget att tveka på! Min tanke var att kunna komma (...) (15 years ago, 23-Jan-09, to lugnet.loc.se)
 
  Från SweBrick: Legoambasadör Micke aka CopMike i Christer i P3
 
Jag citerar en post på SweBrick: (2 URLs) börjar vid 36 minuter o 45 sekunder in i första delen avprogrammet. Håller på i 5 minuter =)"Väl värt att lyssna på, om inte annat så bara för att få höra Mickes röst:-)--Anders Isaksson, SwedenBlockCAD: (2 (...) (15 years ago, 21-Jan-09, to lugnet.loc.se)
 
  Nytt svenskt LEGO-forum - SweBrick
 
Ifall ni inte har sett det någon annanstans, så finns det nu ett nytt LEGO-forum på svenska - SweBrick (www.swebrick.se). Vi får väl önska lycka till, och springa över dit och pladdra lite, det kan i alla fall inte vara dödare än här på lugnet :-( (15 years ago, 21-Jan-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Power Miners Polybag
 
(...) Jo det är Fredrik som är skyldig...grabbarna var med och öppnade och de lekte med dem flera dagar...kul överraskning. Minstignen sov med ena istället för nalle första natten. Funderade på vad man skulle kunna använda armarna till men kul att (...) (15 years ago, 19-Jan-09, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Power Miners Polybag
 
(...) Najs! :) Jag tordes inte ta lös armarna från min. De sitter som berget. Det känns som att kroppen kommer att spricka innan armarna lossnar. :/ /Johan (15 years ago, 19-Jan-09, to lugnet.loc.se, FTX)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR